akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5532
EURO
34,9466
ALTIN
2.422,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

CHP KADIN KOLLARINDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ

CHP KADIN KOLLARINDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ
22.04.2020 20:01
611
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca Kadın Kolları Koronavirüs Salgın mücadelesi kapsamında en önde mücadele eden sağlık çalışanlarına yaptığı moral motivasyon ziyaretini bu hafta güvenlik güçleri ziyareti ile sürdürdü.

Kontrol noktalarında görev yapan Polis ve Jandarma ekiplerini ziyaret eden ve kendi yaptıkları çeşitli yiyecekleri jandarma ve polis ekiplerine ikram eden Kadın kolları başkan ve yöneticilerine İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz da eşlik etti.

Karşılıklı başarı dilekleri temenni edilen ziyaret CHP İlçe kadın Kolları başkanı Saadet Yüncel, duygularını ”Bizler CHP ne gönül vermiş halk kadınları olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte yükü sırtlanan görev nöbeti tutanlara biraz tebessüm ettirebilmek, moral motivasyon desteği sağlamak için elimizden geldiğince bir şeyler yapmak taksim escort istedik.

Geçen hafta sağlıkçılarımıza pasta – börek – tatlı ikramında bulunmuştuk. Bu hafta da yollarda nöbet tutan polis ve jandarma ekiplerine ikramda bulunduk.

Biz ikram etmekten, onlar da hatırlanmaktan mutlu oldu…

Neticede amaç da buydu.” Diyerek ifade etti.







ETİKETLER: