akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

İKİ KOMŞU İL İLE SINIRIMIZ GİRİŞ ÇIKIŞA KAPANDI

İKİ KOMŞU İL İLE SINIRIMIZ GİRİŞ ÇIKIŞA KAPANDI
19.04.2020 10:56
911
A+
A-

Düzce Valiliği  ülke geneline göre  Ölüm oranındaki artışı dikkate alarak   Zonguldak ve Sakarya ile olan tüm giriş çıkışları kapatma kararı aldı.

Düzce Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından Akçakoca ilçesine Sakarya ve Zonguldak ilinden yapılacak tüm giriş ile çıkışlar 18 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 24.00’den itibaren ikinci bir karara kadar durduruldu.

Düzce İl Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gündemdeki konuları görüşmek üzere toplandı. Çin’in Vuhan kentinde başlayan Korona virüs (Covid-19) pandemisi, birçok ülkede hızla yayılım göstererek tüm dünyayı tehdit etmeye devam etmektedir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen bu salgından, ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için birçok tedbire başvurulmaktadır.

Bu kapsamda Düzce Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından yeni kararlar alındı. Buna göre; Sakarya ve Zonguldak il sınırlarından kara, hava ve deniz yolu ile (toplu ulaşım aracı, özel araç ve yaya vb.) Düzce’ye yapılacak tüm giriş/çıkışların 18 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 24.00’den itibaren ikinci bir karara kadar geçici olarak durdurulmasına karar verildi.

VALİ DAĞLI’DAN EVDE KAL ÇAĞRISI

Vali Zülkif Dağlı, dışarı çıkmayın uyarısı yaparak, “Değerli hemşehrilerim, havaların ısınması bizleri yanıltmasın, salgın tehlikesi henüz geçmiş değil! Covid-19 virüsü ile mücadelemiz, sizin hoşgörünüz ve desteklerinizle aralıksız olarak devam etmektedir. Alınan tedbirlere uyalım, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım” dedi.

EVDE KAL AKÇAKOCA









ETİKETLER: