akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5576
EURO
34,8984
ALTIN
2.434,51
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

AKÇAKOCA’LI SAĞLIKÇI İŞ İNSANI OTELİNİ SAĞLIKÇILARIN HİZMETİNE SUNDU

AKÇAKOCA’LI SAĞLIKÇI İŞ İNSANI OTELİNİ SAĞLIKÇILARIN HİZMETİNE SUNDU
02.04.2020 09:56
1.305
A+
A-

 

Akçakoca’nın sevilen simalarından Diş Doktoru Turizm işletmecisi Murat Barlas sahibi olduğu otelini sağlıkçılara açarak  örnek olacak bir davranış sergiledi.

Diş Hekimi ve İşletmeci Barlas , Korona virüs mücadelesinde en ön saflarda fedakarca görev yapan ve en yüksek risk gurubunda olan sağlıkçılar için Sahibi olduğu Livadi Oteli tahsis ederek  önemli bir destek sağladı

Kendisi de bir sağlıkçı olan ve çalışanların içinde bulunduğu zorlu durumu çok iyi bilen Barlas,  Kaymakamlığa yaptığı tahsis müracaatının  valilikçe onanmış olduğunu belirterek “ Yoğun bir çalışma temposu içinde ve yüksek risk altındaki meslektaşlarımız arasında izalasyon tedbirleri kapsamında evlerine gitmek istemeyen konaklama sıkıntısı olanları misafir etme kararı aldık. Otelimiz bugünden itibaren sağlık personelimizin hizmetinde dir” dedi.

Barlas konaklayacak misafirlere kahvaltı hizmeti de vereceklerinin altını çizdi.

Aldığı bu dayanışma ve destek kararıyla alkışların en büyüğünü hak eden Murat Barlas’a teşekkürler. Akçakoca bunu not edecektir.

 







ETİKETLER: