akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Akçakoca Belediyesinden en üst seviye korona virüs önlemi

Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgınına karşı pazaryerlerinde denetimlerini en üst seviyeye çıkardı.

Akçakoca Belediyesinden en üst seviye korona virüs önlemi
31.03.2020 12:07
380
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgınına karşı pazaryerlerinde denetimlerini en üst seviyeye çıkardı. Alınan önlemler hem vatandaşlar hem de pazar esnafınca memnuniyetle karşılandı.

Korona virüs salgını karşı vatandaşların mecbur olmadıkça dışarıya çıkmamaları öneriliyor. Mutfak alışverişi ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak için dışarı çıkanların salgın tehlikesi ile karşılaşmaması için de Akçakoca Belediyesi tarafından bir dizi önlem alındı.

 

Haftada 2 gün pazar kurulan Akçakoca’da da zabıta müdürlüğü ekipleri denetim ve önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Önlemler kapsamında pazarda tezgâh açan esnaflar ve vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda bilgilendirmeler yapılarak dezenfektanla ellerini temizleyerek pazaryerine girmelerini sağlama amacıyla ekipler tarafından pazaryerinin çevresine el dezenfektan aparatları konuldu ve uyarıcı afişler asıldı.

Ayrıca Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından korona virüse karşı tedbirleri içeren broşürler dağıtıldı. İlçe genelinde tüm önlemlerini aldıklarını ifade eden Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, “Bu konuda hem esnafımız hem de vatandaşlarımız kurallara uyuyor. Yaptığımız çalışmaları onların sağlığını korumak için yaptığımızı biliyorlar. Biz yine de çok mecbur olmamaları halinde evden çıkmamalarını söylüyoruz” dedi.

 









ETİKETLER: