akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5691
EURO
34,9515
ALTIN
2.426,67
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN YANMAZ ” BİZE DÜŞEN KADINLARIMIZIN HER KONUDA YÜKSELMELERİNİ SAĞLAMAKTIR”

BAŞKAN YANMAZ ”  BİZE DÜŞEN KADINLARIMIZIN HER KONUDA YÜKSELMELERİNİ SAĞLAMAKTIR”
07.03.2020 21:42
423
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, tüm dünyada ve Ülkemizde kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir hayat özlem ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak yıllardan beri kutlanmakta olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Yanmaz, Türk Tarihinde kadınların her zaman ön planda yer aldığını vurguladığı mesajında “ “Kadınlar, aile ve toplum yapısının temel taşıdır. Ailenin ve toplumun temelini oluşturan kadınlar, bugün bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında tam manasıyla iz bırakmaktadır. Cennet vatanımızın geçmişine dönüp bakıldığında Türk kadınının vatanına ve milletine ne kadar önemli hizmetlerde bulunduğu görmek mümkündür. Türk kadını kahramanlığı ve vatanseverliğiyle adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir sözünde, “Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır ” ifadelerine yer vermiş ve kadınlarımıza dünya uluslarından önce önemli haklar tanıyan yasaları çıkarmıştır. Bizler de Kadınların toplumda daha fazla iz bırakması için tüm gücümüzle desteklemeliyiz. Akçakoca Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen çalışmaları yapıyor ve yapacağız. Günümüzde bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat ve iş dünyasında herkesi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren Türk kadını, geleceğe ilişkin en büyük güvencemizdir. Kadınlarımız hak ve özgürlüklerine sahip çıkarken, erkeklerin de bu mücadelede ön yargılarından arınarak, gücü, çalışma azmi, iradesi ve öz güveni olan kadınlarımıza destek vermesi, şiddetten kaçınması sorunların çözümü açısından büyük önem istanbul escort taşımaktadır. . Bu duygu ve düşüncelerle yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılık beklemeden bizlere yaşatan tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, 8 Mart Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 







ETİKETLER: