akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5159
EURO
34,7433
ALTIN
2.497,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ZOR GÜNLERİN BAŞARILI CHP İL BAŞKANI DURU , GÖREVİ DEVRETTİ

ZOR GÜNLERİN BAŞARILI CHP  İL BAŞKANI DURU , GÖREVİ DEVRETTİ
27.02.2020 18:21
480
A+
A-

23 Mayıs 2018 tarihinde  çok kritik bir dönemde Genel Merkez takdiri ve talimatıyla CHP İl başkanlığı görevine getirilen ve bu görevi çok başarılı bir şekilde icra eden  ve 23 Şubat 2020 de örnek gösterilecek bir düzen içerisinde 4 adaylı bir kongre ile taçlandıran İlhan Duru   görevini Haluk Kadri Demir’e devretti.

Görev süresi içerisinde parti ilkelerinden sapmadan ve taviz vermeden parti menfaatlerini her zaman önde tutan bir anlayışla hareket eden ve partinin oy oranını artıran Duru görev teslim ardından yaptığı açıklamada”Cumhuriyet Halk Partisi kongreleri her zaman demokrasi şöleni içinde geçmiştir. Emekten, kardeşlikten, sevgiden yana olan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini özümsemiş partimizin demokrat tavrı bunu gerektirir.

Görev yaptığımız 20 ayı aşkın süre sonunda, demokrasi bayrağını, kongrede delegelerin oylarıyla seçilen Haluk Kadri Demir ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına büyük bir gururla teslim ediyoruz.

Ben ve arkadaşlarım, CHP’nin gönüldaşları, görev yaptığımız süreç içinde tarihi bir sorumluluk üstlendik. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı, 27’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçim süreçlerini yönettik. Bu dönemlerde partimizin oy grafiğini daha da yukarı taşıdık. Yıllar sonra Düzce Belediye Meclisi’nde üç üye ile temsil hakkını kazandık.” dedi.

Temmuz 2019 tarihinde bölgemizde yaşanan sel felaketi sürecinde de sorunların çözümlenmesi ve mağduriyetlerin giderilmesinde önemli katkılar sağladıklarını vurgulayan Duru ” Siyasi, ekonomik, sosyal alanda partimizin temel ilkeleri doğrultusunda kararlı ve inançlı politikamızla halkımıza ve partimize hizmet ettik. Bugün, partimizin bayrağını, alnımız ak, görevini yerine getirmiş olmanın huzuru ile yeni yönetime devrediyor; hak, hukuk, adalet yolunda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.