akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5696
EURO
34,9457
ALTIN
2.426,61
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

SİYASİ PARTİLER ARASI ZİYARET TRAFİĞİ BAŞ DÖNDÜRDÜ

SİYASİ PARTİLER ARASI ZİYARET TRAFİĞİ BAŞ DÖNDÜRDÜ
21.02.2020 08:45
492
A+
A-

 

CHP Akçakoca İlçe Başkanlığına bir gün içerisinde üç nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

CHP İlçe Başkanlığına nezaket ziyareti sürüyor.

Gün içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi, Ak Parti ve Tüm Emekliler Sendikası Akçakoca şubesi CHP nin yeni başkan ve Yönetimine göreve seçilmeleri nedeniyle bir  tebrik ziyaretinde bulundular.

İlk ziyaret saat 12 de MHP ilçe teşkilatı Başkanı Mustafa Özensel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapıldı. MHP İlçe Başkanı Özensel göreve seçilmeleri nedeniyle CHP Başkan ve yönetimini tebrik ederek  başarılar diledi. CHP Başkanı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Akçakoca için her konuda işbirliği ve dayanışma içinde olunacağını söyledi.

 

CHP ye 2. Ziyaret saat 14 00 da Ak Parti tarafından gerçekleştirildi. Başkan Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren CHP İlçe Başkanı Abanoz İktidar Partisi ile Ana muhalefet partisi olarak Akçakoca yararına yapılacak her işe destek olacaklarını ifade etti. Ak Parti ilçe başkanı olarak yerele verilecek hizmetlerin taraflarınca takip edilmesinin daha hızlı sonuçlanacağına dikkat çekerek bu konularda birlikte hareket edilmesini önemli bulduklarının altını çizdi. Eleştirilerin doğal olduğunu ancak üslubun önemli olduğunu vurguladı. Sohbet havasındaki ziyaret gündemdeki konuların istişaresiyle sürdü.

CHP nin son konukları EMEKLİSEN Akçakoca şubesi Başkan ve yöneticileri oldu. Başkan Ali Kulak ve yöneticiler  dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular ve sorunların aşılması konusunda  karşılıklı destek verilmesinin önemine dikkat çektiler.