akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5591
EURO
34,9937
ALTIN
2.426,11
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

GÖLYAKA’YI ELİ BOŞ GÖNDERDİK 3-0

GÖLYAKA’YI ELİ BOŞ GÖNDERDİK 3-0
16.02.2020 17:22
467
A+
A-

BAL terfi karşılaşmaları play off  karşılaşmasında evinde Gölyaka sporu konuk eden Akçakocaspor karşılaşmayı 3- 0 gibi net bir skorla kazandı.

Akçakoca Şehir stadında oynanan  Kaymakam Yasin Öztürk ,Başkan Okan Yanmaz , Enmiyet Müdürü Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar’ın da izleyiciler arasında yer aldığı karşılaşmaya Muratcan, Okan,Nazif,Aytaç, Ulaş, Enes, Öner Mesut, Kadir, Cüneyt Ve Caner onbiri ile çıkan Akçakocaspor 7. dakikada geliştirdiği atakla golü buldu.

Kornerden gelen topu uzaklaştırmaya çalışan rakip defansı kısa düşen topuna ceza sahası dışından mükemmel vuran Caner jeneriklik bir gol attı.1-0

Orta saha mücadelesi görüntüsünde süren oyun sertlikler nedeniyle sık sık kesilirken Gölyakanın 11 nolu oyuncusu Hamza’nın  agresif ve tahrik edici davranışları dikkat çekici bulundu. Maçın 37. dakikasında sakatlanan Nazif yerini Doğan’a bıraktı.

2.GOL

Üstünlük elinde olan ve güzel paslar yapan Akçakoaspor 45+ da yeni transfer Okan’la durumu 2-0 yaptı

Devrenin bitiş  düdüğü ile bir anda Gölyakalılar hakemin etrafını sardılar  ve ne olduğu anlaşılmayan kargaşada üç sarı kart çıktı.

İkinci yarıda da üstünlüğü elinde tutan Akçakocaspor  77 de Enes ile bir gol daha bularak karşılaşmayı 3-0 kazanmasını bildi.

Karşılaşmaya ilgi gösterip takımını destekleyen taraftarlara mesaj; Lütfen sakin olunuz. Takıma ceza vermek için bahane aranmakta. Taşkınlık yok destek var.