akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

BAŞKAN YANMAZ’DAN CENAZE SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMAYAN HİZMET

BAŞKAN YANMAZ’DAN  CENAZE SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMAYAN HİZMET
11.02.2020 17:37
560
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz “Yakınları vefat eden tüm ailelerin yanında olup ,   cenaze defin işlemlerini ücretsiz yaparak onları acılı günlerinde yalnız bırakmayacağız” dedi.

 Günümüzde vatandaşlar taziye kabulü yaparken,  evlerindeki yetersiz mekan sorunu nedeniyle zorlanan ailelerin bu üzüntülü ve yaslı günlerinde sıkıntıyı bir nebze de olsa aşabilmelerini amaçlayan Akçakoca Belediye Başkanı Yanmaz bu hizmetleri belediye olarak yerine getirme kararı aldıklarını belirterek; “Tüm cenaze evlerinde masa sandalye temininden çadır kurulumuna, ambulans hizmetinden  cenaze nakil ve defin hizmetine, ailenin yapacağı ikramlar,  ve Cenaze evine 15 kişilik yemek servisi dahil  tümünü yerine getirme kararı aldık ve başlatıyoruz.” Dedi.

ÜCRETSİZ CENAZE NAKLİ

Tüm hizmetleri içeren cenaze paketini   gelir farkı ekonomik durum gözetmeksizin ifa edeceklerine dikkat çeken Yanmaz “ Bunun yanısıra Allah acı vermesin ancak Ülkemizin neresinde olursa Akçakocalı vatandaşımızın cenazesini ücretsiz almayı ve Akçakoca’da vefat edeni de ata memleketine göndermeyi sürdürüyoruz. Şehir içi yada şehirler arası cenaze nakliyle ilgili vatandaşlarının  başvurularına en hızlı şekilde geri dönüş yapılıyor. Cenaze doktor raporu tamamlandıktan sonra geri kalan tüm hizmetleri ücretsiz olarak vereceğiz. Gece gündüz demeden cenazenin naklini sağlayarak vatandaşlara bu konuda yardımcı oluyoruz.. Şayet bir karşılık beklemeden verdiğimiz hizmetlerden ötürü minnet duyan ve bağışta bulunmayı arzu eden olursa kabul etmeyi uygun gördük. “ dedi.

“İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Belediyeler vatandaşları için vardır.” diyen Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,  vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanında olduklarını  ifade ederek  “Akçakoca Belediyesi olarak hizmetlerimizin odağında insan var. Biz sadece iyi günde değil, vatandaşlarımızın en zor günlerinde de yanlarındayız. Belediye olarak bu zor günlerinde vatandaşlarımızın acılarını hafifletebilmek için üzerimize düşen ne görev varsa yerine getiriyoruz, getirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.









ETİKETLER: