akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3627
EURO
34,9612
ALTIN
2.326,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Akçakoca TSO BEŞYILDIZ KATEGORİSİNE YÜKSELDİ


Akçakoca TSO BEŞYILDIZ KATEGORİSİNE YÜKSELDİ
05.02.2020 15:26
483
A+
A-

Akçakoca’nın yaptığı çalışmalar ve uyguladığı projeleri ile dikkat çeken potansiyelinin çok üzerinde bir hizmet sunan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası * ATSO* TOBB Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında “5 Yıldızlı Oda” Oldu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 2001 yılında İngiltere Odalar Birliği ile birlikte yürütmeye başladığı ve 2005 tarihinden itibaren Türk Loydu Vakfı işbirliği ile devam ettirilen TOBB Oda /Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında 14. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yapılan belgelendirme denetimini geçerek Akreditasyon Statüsü almaya hak kazanan  Oda oldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından uygulanan Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında 14. Dönem Akreditasyon  sürecine dâhil edilen Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası  Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Denetçisi tarafından yapılan denetlemede başarılı olarak Türkiye’ deki 365 Oda ve Borsa arasından Akredite oda statüsünü almaya hak kazanan Odalar arasına girmeyi başarmış oldu.


Yapılan denetleme sonucunda Avrupa standardında hizmet veren bir oda olduklarının tescil edildiğini belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, yetkili denetçi kuruluş tarafından  yapılan belgelendirme denetimi sonucunda başarılı olan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’ nın  Akredite olmaya hak kazanan Odalar arasında yer almayı başardığını , Türkiye’de toplam 365 oda ve borsa olduğunu  belirten Başkan Pazvant,;” Bu denetleme sonucu elde edilen   başarı  Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın  hizmet kalitesinin tüm dünyadaki gelişmiş oda ve borsaların verdiği hizmet kalitesinde hizmet verdiğinin en açık göstergesidir. Akreditasyon demek bir kalite sistemi demektir. ATSO olarak bu siteme entegre olduğumuzu yapılan denetlemede başarılı olarak gösterdik.

AVRUPA STANDARDINDA HİZMET VEREN ODA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

İngiltere’de Londra Ticaret Odası, Almanya’da  Berlin Ticaret Odası, İstanbul’da  İstanbul Ticaret Odası  üyelerine nasıl hizmet veriyorsa  bizde Akredite oda olarak  Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası olarak  üyelerimize aynı hizmetleri sunan  hizmet standardı yüksek bir oda olduğumuzu gösterdik. İnşallah gün geçtikçe üyelerimize vermiş olduğumuz hizmet kalitemizi akreditasyon sistemiyle  geliştirerek  her gün biraz daha  üst seviyelere taşıyacağız. Başta Genel Sekreterimiz  ve oda personelimiz  olmak üzere, bütün ekibimizin yüksek özveri ve fedakarlıkla   yürüttüğü çalışmaların Akredite oda olmamızda   büyük katkıları olmuştur. Tüm çalışma arkadaşlarıma  ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca oda Yönetimimize ve Meclisimize de   yürütülen bu çalışmalara verdikleri katkılardan  dolayı teşekkür ediyorum. ATSO olarak  yakaladığımız hizmet kalitesinden  hiçbir şekilde ödün vermeden daha da yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.









ETİKETLER: