akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5735
EURO
34,8792
ALTIN
2.436,02
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

DUMANSIZ HAVA SAHASI KURALLARI VE YAPTIRIMLAR İLE İLGİLİ TOPLANTIYA İŞLETMECİLER KATILMADI

DUMANSIZ HAVA SAHASI KURALLARI VE YAPTIRIMLAR İLE İLGİLİ  TOPLANTIYA İŞLETMECİLER KATILMADI
29.01.2020 16:12
327
A+
A-

İlçe Sağlık Müdürlüğünün Düzenlediği Dumansız Hava Sahası ile ilgili bilgilendirme toplantısına katılım yok denecek kadar azdı.

 

Kapalı mekanlarda yasak olan sigara ve nargile gibi tütün mamullerinin tüketiminin eklentilerin de de   yasaklanmasıyla ilgili yönetmelik ve uygulamaların anlatıldığı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya sadece 4 işletmeci katıldı.

Bir süredir Ankara ve Düzce merkezli ekiplerin yaptığı ve 40 bin liraları bulan para cezalarının kesildiği Akçakoca’da   bu toplantıya esnafın katılmaması ve dertlerini anlatmaması merak edilirken; toplantıda bundan böyle denetimlerin daha da sıklaşacağı ve bu denetimleri ilçe merkezlerinde oluşturulan ekiplerin yapacağı açıklandı.

 

Akçakoca Öğretmenevi’nde düzenlenen ve ilçe esnafının ilgi göstermediği eğitim toplantısında açılış konuşmasını yapan İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk, kapalı ve açık alanlar, sigara içilebilir ve içilemez alanlar hakkında bilgi verileceğini söyledi.

 

Yasalar hakkında bilgilendirmede bulunacağını belirten Çabuk,” Hazırladığımız tüm çalışmalarını işyerlerine göndereceğiz. Arkadaşlar sunumlarını yapacak. Takıldığınız yerler ile ilgili sorular sorabilirsiniz. Denetleme ile alakalı tüm kurumlar burada. Sorduğunuz soruları cevaplayacaklar. Katıldığınız için teşekkür ederiz.” dedi.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şöforler Odası Başkanlarının üyelerine çağrı göndermesine karşın ilgi gösterilmeyen Eğitim toplantısı soru – cevap şeklinde devam etti.







ETİKETLER: