akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

İYİ PARTİ HUZUREVİ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

İYİ PARTİ HUZUREVİ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR
06.01.2020 15:42
493
A+
A-

 

Yıkılması ve sakinlerinin Kartal’a taşınması gündeme bomba gibi düşen Akçakoca Kızılay Konukevinin yıkılması halinde yenisinin  Akçakoca’da aynı yerde yapılması ve konuklarının da bina yapılana kadar Akçakoca’da barındırılması için  İyi Parti  İl ve İlçe teşkilatı başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen hafta içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşerek gerekli olduğu takdirde Huzurevi sakinlerinin Akçakoca MTA tesislerinde kalabilecekleri olurunu alan ile İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum bugün Kızılay Düzce İl Başkanı ve Akçakoca Huzur Evi Müdürü ve sakinleri ile birer görüşme gerçekleştirdiler.

Yunus Özay Er İle Alkan Lokum ilk olarak Kızılay İl Başkanı  Halil Aydın’ı  ziyaret ederek Ankara temasları ve Mansur Yavaş ile yaptıkları görüşme hakkında bilgilendirmede bulundular.

MTA tesisleri için Mansur Yavaş’tan söz alındığı kKızılay Genel Merkezinin konuyu görüşüp belli bir mutabakata varılmasının gerektiğini ifade eden bu aşamadan sonra takibin Kızılay’da olduğunu,  bu konuda Ankara Belediyesi ile olan görüşmelerde yardımcı olacaklarını vurgulayan ikili daha sonra  Akçakoca huzur evi sakinlerini ziyaret ettiler.

 

Ziyaretle ilgili olarak İYİ Parti ilçe Başkanı Avukat Behçet Alkan Lokum “Yönetim kurulu üyelerimizin de katıldığı ziyarette önce huzur evi Müdürü Mustafa Çakır’a temaslarımız ile bilgi sunduk. Daha sonra huzurevi konukları ile görüştük. Gelişmelerden dolayı huzursuz olduklarını ifade eden yaşlılarımıza bilgiler verdik ve sorunun onların arzuları doğrultusunda çözümü için her girişimde bulunacağımızı anlattık. Hayır dualarını aldık.” Dedi.