akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5803
EURO
34,9119
ALTIN
2.437,17
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

MHP’DEN KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE ÜST DÜZEY BULUŞMA

MHP’DEN  KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE ÜST DÜZEY BULUŞMA
25.12.2019 07:32
483
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce milletvekili Ümit Yılmaz  Akçakoca’nın köy ve mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen sorunların görüşüldüğü toplantıda bir araya geldi.

Akçakoca Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Başkan Okan Yanmaz , İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve MHP Düzce İGM üyesi Ergin Özensel ile birlikte katılan Yılmaz Muhtarların sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirtti.

 

Muhtarların sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirten Milletvekili Yılmaz, “ Bugün burada net ve kesin ifadelerle derdinizi anlatmanızı istiyoruz. Belediye Başkanımız , İl ve ilçe başkanımız İGM Üyemiz ve Dernek başkanımızla birlikte sizleri dinleyecek gerekli notlarımızı alacak ve çözümü için nerede ne yapılması gerekiyorsa takipçisi olacak sonuca ulaştıracağız “ dedi.

Kendisinin bir Akçakoca’lı olduğunun altını çizen bu nedenle gönlünde ayrı bir yere koyduğunu belirten Yılmaz, yaşanan sel felaketinin Akçakoca’yı çok sıkıntılı bir döneme soktuğunun altını çizerek

”Bu sıkıntılı dönemi el birliği ile atlatmaya çalıştık. Gerçekten büyük bir afetti. Afetin ortaya çıkardığı kayıpların farkındayız, bunun için de çalışmalarımızı yaptık. Kaybettiklerimizi bire bir kazanamazsak bile, en azından yerine konulabilmesi için çalışmalarımızı yürüttük, önemli mücadele verdik ve bir çok sorunu tam olamsada çözüme ulaştırdık kanaatindeyim. “dedi

Milletvekili Yılmaz’dan sonra bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz muhtarların sorunlarının çok olduğunu bildiğini belirterek “ Bizim söyleyeceklerimiz den ziyade muhtarlarımızın söyleyecekleri önemli. Köylerimiz bir çok sorunu var ve muhtarlarımız bunların çözümü için boğuşuyor. Bu sorunları önceliklerine göre düzenleyip bize ulaştırmanız çözümü için faydalı olacaktır . Sorunlarınızı dinlemeye ve onları not alarak onların üstesinden gelmeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Daha sonra söz alan ve Muhtarların sorunlarını içeren bir konuşma yapan Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat madde madde ve kendine has üslubuyla yaptığı konuşmada, 2020 yılına girmeye hazırlanılan günümüzde köylerinin halen yol, su, elekrik ve çöp sorunlarıyla boğuştuğunu belirtti.

Konuşmasında muhtarların Köy yerleşim alanlarının çözümü  Silah ruhsatı, uygulanması istenen bazı cezaların önemli sorunlar arasında yer aldığını ifade ettiği konuşmasında bu güne dek Akçakoca’nın en önemli geçim kaynağı fındık ve turizm konusu başta olmak üzere yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Acat, bu ve benzeri buluşmaların sıklıkla devam etmesi gerektiğine inandığını ifade ederek sorunlarını ve taleplerini içeren bir dosyayı yerine getirilmesi için beklentilerinin olduğunu belirterek teslim etti.

 







ETİKETLER: