akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6014
EURO
34,8276
ALTIN
2.504,60
BIST
9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

CHP İLÇE BAŞKAN ADAYI AHMET KAYA “KÜÇÜK HESAPLAR İÇİN DEĞİL BÜYÜK HEDEFLER İÇİN YOLA ÇIKTIK”

12 Ocak 2020 de yapılacak ilçe kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akçakoca ilçe başkanlığına aday olan ve çalışmalarını köy kent ara vermeksizin sürdüren Ahmet Kaya Mahalle delegeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

CHP İLÇE BAŞKAN ADAYI AHMET KAYA “KÜÇÜK HESAPLAR İÇİN DEĞİL BÜYÜK HEDEFLER İÇİN YOLA ÇIKTIK”
20.12.2019 15:34
753
A+
A-

12 Ocak 2020 de yapılacak ilçe kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akçakoca ilçe başkanlığına aday olan ve çalışmalarını köy kent ara vermeksizin sürdüren Ahmet Kaya Mahalle delegeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Seçilmesi halinde yönetim kadrosunda yer alması kesinleşmiş isimlerinde katıldığı Gurme Restaurantta gerçekleşen delegelerin ilgi gösterdiği kahvaltıya seçim sürecinin başlamasından itibaren tek aday la seçime gidilmesi yönünde çaba sarfeden ancak bu sağlanamayınca kendisi de aday olan yaptığı görüşmeler sonrasında dün adaylıktan çekildiğini açıklayan Turan Güler de katıldı.

Yaklaşık 60 partilinin katıldığı kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Ahmet Kaya CHP nin bugün Akçakoca ölçeğinde de yurt genelinde de iktidarın en güçlü adayaı konumunda olduğuna dikkat çekerek “ Uzun bir süredir kadrolarında yer almak arzusunda olduğum CHP’ye Akçakoca’da daha fazla ivme kazandırmak için ilçe başkanlığına aday oldum. Parti içi çekişmelerden uzak, birleştirici ve hep dert yanan bir anlayıştan uzak , çekişmelere meydan vermeyecek bir tutum içerisinde var gücümle ve her biri çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla çalışacağız. “ dedi.

Küçük hesaplar içinde olmadığını güçlü bir ekiple büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Kaya ,   Ülkenin her geçen gün daha da ağırlaşan ekonomik sıkıntıların içine itildiğinin altını çizdiği konuşmasında ;, “ Cumhuriyet Halk Partisinin hiçbir ferdinin bu gidişe kayıtsız kalması düşünülemez. Çünkü CHP Mustafa Kemal öncülüğünde bu ülkenin kuruluş temelini atan partidir. Liderle gelip liderlerle giden bir parti değildir. Bu noktadan hareketle Atatürk’ün çizdiği yolda partimin iktidar mücadelesine var gücümle katılmak için adayım. “dedi.

Atatürk gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda yürüyen Yüksek öğrenimleri süren kızı ve oğlunun birer CHP üyesi olduğunu belirten Kaya “Birbirimizi kırmadan partili olmanın sorumluluğu çerçevesinde bir kampanya yürütülmesine azami dikkat edeceğim.

 

Benim CHP liliğim ve CHP nin iktidar olma yönündeki mücadelem 12 Ocak’ta kaybedersem sona ermeyecek. Kim kazanırsa bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da madden ve manen partimin başarısı için çalışmamı sürdürecek seçilen ekibe destek olacağım. Çıktığım bu yolda sizlerden destek istiyorum” dedi.

 

Yönetim kurulunda ekibinde yer alacak olan  Nafiye Çetin, Ömer Aşık, Bora Vural, Osman Postoğlu , Kenan Akın ve Mehmet Özer’i delegelere ve basın mensuplarına tanıtan Ahmet Kaya’nın konuşmasının ardından toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.