akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5882
EURO
34,7930
ALTIN
2.505,87
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ankara’da Akçakoca Rüzgarı Otel Akçakoca Sayesinde Esecek

14 / 17 Kasım 2019 tarihlerinde Ankara’da, ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Travel Expo Uluslararası Ankara Turizm Fuarı”nda Karadeniz’in İncisi Akçakoca ilçesi Akçakoca Otel sayesinde tanıtılacak.

Ankara’da Akçakoca Rüzgarı Otel Akçakoca Sayesinde Esecek
11.11.2019 19:10
534
A+
A-

14 / 17 Kasım 2019 tarihlerinde Ankara’da, ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Travel Expo Uluslararası Ankara Turizm Fuarı”nda Karadeniz’in İncisi Akçakoca ilçesi Akçakoca Otel sayesinde tanıtılacak.

Ankara’daki fuar alanında bir stant açacak olan Akçakoca Otel, hizmetlerinin yanı sıra Akçakoca’nın sahip olduğu doğal, tarihi güzellikleri ve kültürel zenginlikleri de tanıtacak.

Akçakoca Otel’in   fuarda tanıtımda bulunacağı  noktaları vurguladığı paylaşımı

Travelexpo Uluslararası Ankara Turizm ve Seyahat Fuarı

TravelExpo Ankara Fuarı ile tüm Türkiye’nin turizm ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasının yapılabileceği bir etkinlik olması hedefleniyor.

Fuarın bölgesel, ulusal ve uluslararası Turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı, uzmanlaşmış uluslararası bir etkinlik olmasını hedefleniyor. Çağlar boyunca farklı uygarlık ve kültürlere ev sahipliği yapmış, günümüzde ise ilk olarak siyaseti çağrıştıran Ankara, pek çok doğal güzelliği, dünyaca ünlü şifalı kaplıcaları ve aynı zamanda tarihi ve turistik değerlere sahip yapısıyla son zamanlarda turistlerin dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor.

Dünya çapında ün kazanmış ve tarihinde Avrupa’nın en iyi müzesi ödülünü alan Anadolu Medeniyetler Müzesi, Arkeolojiye ilgi duyanlar için mutlaka görülmesi gereken bir yer. Başkent ayrıca Etnoğrafya Müzesi, Roma Harabeleri, Augustus Tapınağı, Ankara Kalesi ve Anıtkabir gibi tarihi zenginlikleriyle de ilgi odağı oluyor. Bununla birlikte son yıllarda açılan Hızlı Tren Hatları ile Anadolu’nun transit seyahatleri için ideal bir konuma ulaşan Ankara, kendi nüfusu ve doğrudan bağlantılı çevre illeri dikkate alındığında yaklaşık 10 milyonluk nüfusa etki etmektedir. Bunun yanı sıra yabancı seyahat programları, özel konulu programlar gibi birçok turizm hareketi konusunda talep oluşturmuştur.

TravelExpo Ankara, bölgenin bu özelliklerini dünyaya, özellikle de Türkiye’nin çevre ülkelerine tanıtarak, turizmden hak ettiği payı almasına katkıda bulunacak.









ETİKETLER: