akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4504
EURO
34,5028
ALTIN
2.476,44
BIST
9.621,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Kayıp Gamze’yi Her Yerde Arıyorlar

8 Ekim’de Akçakoca’da kendilerine ait fındık bahçesinde çalışırken evden kaçan Gamze Aşıkoğlu’na ailesi 14 gündür ulaşamıyor. Alınan ihbarlara göre yaşadıkları Sakarya’da ilk zaman görülen gamze en son Akçakoca’da görüldü.

Kayıp Gamze’yi Her Yerde Arıyorlar
23.10.2019 10:25
753
A+
A-

Aile kızlarını bulmak için her yola başvurdu. Polis ve Jandarma’ya kayıp bildiriminde bulunan aile sosyal medya da kızlarının fotoğrafını paylaşarak görenlerin kendilerine ulaşmasını istiyor.

Gamze’nin evden gitmesi için bir neden olmadığını belirten ağabeyi Zayit “ Kardeşim ne bizimle nede başka biriyle sorun yaşamıyordu. Evden kaçması için hiç bir neden yoktu. Sadece yengesine sosyal medyadan kendisine sahte hesaplar ile mesaj atıldığını ve nişanlısından ayrılması konusunda baskı uygulandığını anlatmış” dedi.

Ağabey Zayit “Kardeşimin son olarak Akçakoca’da bir pasajda görüldüğü ihbarı geldi. Gelen her ihbarı her bilgiyi araştırıyoruz. Gamze’yi görenler lütfen bize ulaşsın” dedi.

Düğün hazırlıkları yapan Gamze Aşıkoğlu’nun sözlüsü M.G.’de geçtiğimiz hafta nişanlanacağı kızdan haber alamıyor. Yakın bir tarihte evlenecek gençler arasında ailenin bildiği bir tartışma daha önce yaşanmamış.

Nerede kaybolmuştu?

8 Ekim’de Düzce’nin Akçokoca İlçesi’nde kendilerine ait fındık bahçesinde çalışırken evden kaçan Gamze Aşıkoğlu, daha sonra Sakarya’da görülmüştü. Ailesi tarafından Düzce Jandarmasına ve Sakarya Polisine kayıp ihbarı yapıldı.
İLETİŞİM; 0537 451 95 69—0 545 494 63 29









ETİKETLER: