akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI
20.10.2019 07:21
535
A+
A-

 

Akçakoca öğretmenevi toplantı salonunda yapılan ilçe danışma meclisi toplantısına , Düzce il başkanı Mustafa Keskin , Düzce milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır ile birlikte bir önceki Dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici , İGM Başkanı , İlgenel Meclisi Üyeleri Mustafa Ezer, Sinan Cumur, eski ilçe başkanları partide görev almış çok sayıda partili kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri katıldılar.

Sunumunu Gülseren Ayıntap’ın yaptığı Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan toplantının Divan başkanlığına eski ilçe başkanlarından Dergah Akça Katip üyeliğe Ziya Denizgez’in seçildi.

 

Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu özellikle yaşanan sel felaketi ve sonrasında  yürütülen yaraların sarılmasında  teşkilat olarak yaptıklarını vurgulayarak; “ Kamuoyunda bu konu çok speküle edilmektedir. Biz teşkilat olarak devletimizin tüm olanaklarını Akçakoca için seferber ettik.  Vekillerimiz gece gündüz demeden ilgili bakanlarımız ve bürokratlarımız ile İl ve ilçe teşkilatı olarak  elimizden gelen  gelen tüm çalışmaları yaptık. Devletin tüm imkanlarını Akçakoca’ya getirmeye çalıştık ve çalışmayı sürdürüyoruz. Neler yapıldığı konusunda çok detaylı açıklamaları basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaştık. “dedi.

 

 

KOSGEB kredilerinden tüm esnafın yararlanması noktasında bazı sıkıntıların yaşandığını anak çözümü için girişimlerin sürdüğünü belirten Sarıoğlu yardımlar ile rakamları vererek tamamladığı konuşmasının ardından Suriyede Barış Pınarı Harekatını sürdüren Şanlı ordumuzun Mehmetçiklerine asker selamı ile destek çağrısında bulundu. Tüm salonun ayakta verdiği selam sonrasında alkış tufanı koptu.

 

Divan Başkanı Dergah Akça’nın Şehitler için fatiha  çağrısı sonrasında söz verilen ikini konuşmacı Milletvekili Fahri Çakır , kurucu il başkanı olarak çıktığı bu yolda ilk yıllar karşılaştıkları güçlüklere değinerek “Bugün bir dünya Lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile partimiz bu günlere geldi ve 18 yıldır sürdürdüğü insana gönüllere dokunan  yönetimi ile ülkeyi bugünlere taşıdı” dedi.

 

Her zaman fındık konusunda yoğun eleştirilere maruz kalındığına dikkat çeken Çakır “Allah için bu yıl şikayetçi olan varmı? “diyerek sürdürdüğü konuşmasını kaybedilen belediye başkanlıkları için de “Kimse kazanmadı biz allayıp pullayıp verdik.

Gönüllere dokunmayı sürdürmez isek parti disiplininden koparsak kazanamayız. Belediyecilik olarak Başkan Cüneyt Yemenici neyi eksik yaptı. Bugün daha iyi durumdamıyız. Ak Parti belediyesi olsa bugün Akçakoca bundan çok daha iyi durumda olmazmıydı.” dedi.

Daha sonra konuşan teşkilat olarak Akçakoca’ya özel önem verdiklerini ve her sorunun çözümünde gerekeni yaptıklarını belirten İl Başkanı Mustafa Keskin, nerede nasıl hata yapıldığının iyi etüt edilmesini kayıplardan ders çıkarılmasını istedi.

 

Basına açık olan bölümde son konuşmacı olarak Kürsüye gelen Milletvekili Ayşe Keşir yaşanan sel felaketinde başarılı bir kriz yönetimi ortaya koyduklarıan dikkat çekerek yapılabilecek ne varsa yapıldığını, devletin tüm olanaklarının seferber edildiğini , bazı çevrelerde konuşulduğu üzere başkanlığın MHP de olması nedeniyle desteğin gereği gibi sağlanmadığı iddiaların gerçek dışı olduğunu, halen ve sonra da bu eksiklerin giderilmesi yönünde çalışmaların sürdüğünü taleplerin karşılanması için yoğun girişimlerin sürdüğünü belirtti. Toplantı interaktif bir şekilde basına kapalı olarak devam etti.