akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5410
EURO
34,9121
ALTIN
2.423,55
BIST
9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA MEHMETÇİK İÇİN TEK YÜREK

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın çağrısıyla yapılan Barış Pınarı Harekatına destek etkinliği Belediye Meydanındaki Atatürk Büstü önünde gerçekleştirildi.

AKÇAKOCA  MEHMETÇİK İÇİN TEK YÜREK
17.10.2019 07:53
497
A+
A-

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de oluşturulmak istenen terör koridorunun ortadan kaldırılması, bölgeye barış ve huzurun getirilmesi amacıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’na, destek için Akçakoca  Belediye Başkanlığı öncülüğünde personelin ve vatandaşların katılımıyla “ASKER SELAMI” etkinliği düzenlendi.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın çağrısıyla yapılan Barış Pınarı Harekatına destek etkinliği Belediye Meydanındaki Atatürk Büstü önünde gerçekleştirildi.

Belediye Personelinin tamamının ve çak sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte İstiklal Marşımız anlı olarak okundu.

Ordumuza başarı dileklerinin ardından etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Yanmaz ; “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, ülke sınırlarında bir terör koridoru oluşmasını engellemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nı Akçakoca Belediyesi olarak destekliyor, Arnavutluk ve Fransa maçlarında A Milli Futbol Takımımızın verdiği asker selamına yürekten katılıyoruz. Bazı kendini gelişmiş addeden, ancak milli onur ve gururdan bi haber AB ülkeleri Kahraman ordumuza verdiğimiz manevi desteği anlayamamış olup akıllarınca kınamaktadırdar. Bilmezler ki asker doğan her Türk evladı ya bedeni ta da kalbiyle bu harekatta dır. Askere selam yola devam. Allah ordumuzu muvaffak eylesin “dedi.

 

Askere destek etkinliği bayraklarla Atatürk anıtı önünde fotoğraf çekimleri , Askerimize gönderilen selamlar ve başarı temennileri ile sonlandı.

 







ETİKETLER: