akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5065
EURO
34,9601
ALTIN
2.434,93
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN YANMAZ’I ZİYARET ETTİ

Çankaya Üniversitesi Şehir ve bölge planlama bölümü öğrencileri  ile bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz öğrencilerin sorularını cevapladı.

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN YANMAZ’I ZİYARET ETTİ
15.10.2019 17:36
527
A+
A-

Çankaya Üniversitesi Şehir ve bölge planlama bölümü öğrencileri  ile bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz öğrencilerin sorularını cevapladı.

Akçakoca Belediye Meclis salonunda Başkan Yardımcıları Yüksel Yılmaz ve Hakan Öztaş’ın da katıldığı buluşmada , açılış konuşmalarından sonra soru-cevap şeklinde yürütülen program renkli görüntülere sahne oldu.

Tüm sorulara içtenlikle cevap veren Başkan yanmaz, gençlerin gönlünü fethetti. Genç bakışı her daim önemsediğini, gençlerin özgüvenli geleceğe dair düşüncelerinin, ülkemiz adına umut verdiğini belirten Başkan yanmaz, ”Hepiniz büyük başarılar elde eden kardeşlerimizsiniz. İnşallah çok daha zoru başaracak ve güzel işler yapacaksınız. Hem özel hayatınızda hem kariyer hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. Zorlukların karşınıza çıkmaması temennisindeyim. Genç bakışı çok önemsiyorum. Modern dünyaya ayak uydurmalı ve bunun için de sizin bakışınızı yakalamak zorundayız. Gençliğimizi yani sizleri önemsiyoruz. Elimizden geleni yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Yanmaz , üniversite öğrencilerinin sorularını cevaplandırdı.

Akçakoca’nın tarihi ekonomisi ve turizmi ile ilgi yöneltilen soruları cevaplayan başkan Yanmaz ,”bölgenin en önemli gelir kaynaklarından birinde fındık olduğunu ifade etti.

Batı Karadeniz’in incisi olarak adlandırılan Akçakoca’yı daha ilerilere daha yaşanlabilir bir kent haline getirmeyi planlıyoruz.”dedi.

 







ETİKETLER: