akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Akçakoca 13. Palamut Briç Turnuvası Gerçekleştirildi

Türkiye Briç Federasyonunun en büyük turnuvalarından olan geleneksel hale gelen 13. Akçakoca Palamut Briç Turnuvası sona erdi.

Akçakoca 13. Palamut Briç Turnuvası Gerçekleştirildi
13.10.2019 17:23
386
A+
A-

Türkiye Briç Federasyonunun en büyük turnuvalarından olan geleneksel hale gelen 13. Akçakoca Palamut Briç Turnuvası sona erdi.

İki gün süren 4 yüzün üstünde briç oyuncusunun katıldığı 100 masanın aynı anda oynadığı turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve protokol mensupları takdim etti.

Turnuvanın ikinci ve son günü Belediye Başkanı Okan Yanmaz, briç müsabakalarının yapıldığı salonunu ziyaret ederek seans aralarında sporcularla tanışıp sohbetler etti.

 

 

Turnuvanın sonunda kapanış konuşmasında Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporculara kendilerini misafir etmekten mutlu olduklarını belirten Başkan Yanmaz, “Geleneksel hale gelen Palamut Briç turnuvamızın bundan sonra da kesintisiz bir biçimde devam etmesi noktasında Belediye olarak her türlü desteği vereceğiz. “dedi.

Turnuvanın tamamlanmasının ardından her yıl ikram edilen bir gelenek olan bu yıl yokları yaşadığımız palamut ekmek yerine Belediye tarafından ızgara hamsi ikramı yapıldı.

 

 

Dereceler;









ETİKETLER: