akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3848
EURO
35,0513
ALTIN
2.326,23
BIST
9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

NEREDE BİR İHTİYAÇLI VARSA UMUT IŞIĞI ORADA


NEREDE BİR İHTİYAÇLI VARSA UMUT IŞIĞI ORADA
27.09.2019 07:45
531
A+
A-

Umut Işığı Evlere Umut Oluyor.

Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi ilçedeki faaliyetlerini yoğun bir şekilde ve yaygınlaştırarak  sürdürüyor.

Akçakoca Belediyesi bünyesinde kurulan Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi, ilçe genelinde geniş çaplı bir araştırma sonucunda yardımlarını ulaştırıyor. İlçede yaşayan vatandaşların sosyal dokusu hakkında bilgi sahibi olan birim yetkilileri, edindikleri bilgiler doğrultusunda çözüme dair bir çalışma gerçekleştiriyor. Yapılan değerlendirme ve araştırma sonucunda ilçede mağdur aile sayısı, hastalar, yaşlılar, parçalanmış ve mağdur durumda olan aileler, ilçenin sosyo-ekonomik durumu ile beraber halkın ihtiyaçları hakkında önemli veriler elde ediliyor, elde edilen verilere göre ise vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor.

 

Bu kapsamda Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birim Koordinatörü Nursen Yanmaz ve Meclis Üyesi Hanife Tetik   ev ziyaretlerini ilçe genelinde düzenlemeye devam ediyor.

Dar gelirli ailelerin ihtiyacını karşılayan Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi , ilçe genelindeki bazı evlere ziyaretler düzenleyerek ailelerin sorunlarını dinleyip sohbet etti.

 

Umut ışığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz,”faaliyetlerin aralıklız devam edeceğini belirterek insan ayrımı yapmaksızın herkesin sesi, eli ,ayağı olmaya gayret gösteriyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere gönül rahatlığı içerisinde ulaştırıyoruz.”ifadelerini kullandı.

Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Aracılığı ile desteklerinin yardıma muhtaç ailelere ulaştığını yerinde gören yardımsever vatandaşlar emeği geçen herkese teşekkür etti.

 









ETİKETLER: