akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5921
EURO
34,8652
ALTIN
2.502,81
BIST
9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Tedavi İçin Rehabilitasyon Merkezine Gittiler Aşkı Buldular

Düzce’de fizik tedavisi için gittikleri hastanede çalışan iki gencin aşkı ne engel ne aile baskısı tanıdı. Gelin Semra Yirmibeş (29) ilk görüşte aşık olduğu ve tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan eşi Serdar Yirmibeş’e (29) kaçtı.

Tedavi İçin Rehabilitasyon Merkezine Gittiler Aşkı Buldular
21.09.2019 16:20
776
A+
A-

Düzce’de fizik tedavisi için gittikleri hastanede tanışan iki gencin aşkı ne engel ne aile baskısı tanıdı. Gelin Semra Yirmibeş (29) ilk görüşte aşık olduğu ve tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan eşi Serdar Yirmibeş’e (29) kaçtı.

Düzce’de 3 yıl önce denize atladığı sırada dibe çakılarak boynu kırılan ve omurilik felci olan Serdar Yirmibeş ile skolyoz hastalığı nedeniyle ameliyat olduktan sonra fıtık gelişen ve hayatını vücuduna takılan platinler sayesinde sürdüren Semra Yirmibeş, Muncurlu Mahallesi’nde bulunan Muncurlu Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezine tedavi olmak için gitmeye başladılar. Genç çift tedavi sırasında tanışarak evlenmeye karar verdiler. Ancak çiftin aileleri evlenmelerine karşı durunca, gelin Semra Yirmibeş çok sevdiği eşi Serdar Yirmibeş’e 1 yıl önce kaçtı ve nikah kıydılar. Ancak çiftin aileleri çeşitli bahanelerle Yirmibeş çiftine düğün yapmadılar. Genç çift sosyal medya aracılığı ile düğün yapmak istediklerini duyurdular. Çağrıyı duyan Düzce Arama Kurtarma Derneği ile Düzce Sevdalıları Yardımlaşma ve Dayanışma üyeleri genç çifte düğün yapmaya karar verdiler. Genç çift düzenlenen muhteşem düğünle ile en büyük hayallerinden birisini gerçekleştirdi.

Fizik Tedavi Sırasında Tanıştık, Herşey Biranda Oldu

Damat Serdar Yirmibeş, “29 yaşındayım 27 yaşında kaza yaptım, boynumu kırdım ve omurilik felciyim. Yüzerken suda dibe çakıldım, boynumu kırdım. Biz geçen sene Muncurlu Hastanesi’nde tanıştık. Fizik tedavi görüyorduk. Öyle tanıştık ve her şey kendiliğinden gelişti. Çok şükür çok mutluyuz” dedi.

Gelin Semra Yirmibeş ise “Bende 3 sene önce skolyoz ameliyatı oldum. Sonradan bel fıtığı çıktı. Daha sonra Muncurlu Hastanesi’ne geldim. Serdar’ı salonda gezerken gördüm. İlk önce neyi var diye merak ettim. Sonra Serdar’la konuşmaya başladık. Muhabbetimiz güzel olunca tanıştık. Ailelerden dolayı biraz sıkıntı oldu. Bir hafta içinde Serdar’a kaçmak zorunda kaldım. 1 sene oldu evleneli, şimdi de düğünümüz olacak. Düğün yapamadık, kayınbiraderlerimin yeni düğünü olmuştu, bizimki de arkasına gelince bize düğün yapamadılar. Bizim ki nasip şimdi oldu. Çok güzel bir duygu, ifade edilmeyecek kadar güzel bir duygu. Ev hayatımız çok güzel, her şey yolunda mutluyuz” ifadelerini kullandı. “Bir ev ve araba hayalimiz var” Gelin Semra Yirmibeş, eşini gezdirmek ve şehir merkezine yakın olmak için araba ve ev hayali kurduklarını belirterek “Hayalimiz kendimize ait bir ev almak istiyoruz. Çünkü köyde yaşadığımız için bir durum olduğunda şehir merkezine inmemiz zor oluyor. Nasip olurda ehliyetimiz alırsam eşimi sağa, sola gezdirebilecek bir araba almak istiyorum. Hayalim budur. Bende platin var. Ondan dolayı eşimle ilgilenirken bir sorunum yok. Onun her ihtiyacını görebiliyorum. Eşimle ilgili sorunum yok. Sadece bu Serdar’ın başına gelecek bir durum değil. Herkesin başına gelecek bir durum. Hayat yada sevgi engel tanımaz. Herkes sonuçta bir engelli adayı” dedi. Daha sonra genç çift düğün salonuna alkışlar eşliğinde girerek ilk danslarını yaptılar. Ardından düğün pastasını kestiler ve çalınan oyun havalarıyla doyasıya eğlendiler. Genç çifti yardım derneği üyeleri ile arkadaşları da yalnız bırakmadılar.

Kaynak: Düzce Son Haber – Tezcan Solmaz