akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

TRAFİĞE NEFES ALDIRACAK KARAR-KATLI OTOPARKA GİRİŞ KOLAYLAŞTI

TRAFİĞE NEFES ALDIRACAK KARAR-KATLI OTOPARKA GİRİŞ KOLAYLAŞTI
10.09.2019 16:45
432
A+
A-

 

 

Akçakoca ilçesinde yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ziyaretçi akını alan bazı yollar Trafik komisyonu kararı ile tek yöne dönüştürüldü.

Kent merkezinde trafiğin çok yoğun olduğu İstanbul caddesi  üzerindeki bazı  sokaklar yeni uygulamayla sadece araç trafiğine tek yön olarak hizmet verecek. Binlerce yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Akçakoca’da, İstanbul  caddesi üzerinde bulunan Sağlık Sokak ve Hasan Kahya Sokak Trafik Komisyonu  kararı ile tek yön uygulaması başladı.

 

İstanbul Caddesi’nin oldukça  yoğun  oaln yükünün azaltılması güney yönüne seyredecek araçların ve en önemlisi Katlı Otoparka girişi kolaylaştıracak tercih edilmesine büyük katkı verecek Hasan Kahya sokak  İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro Amirliği ve Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kararı ile  yolun tek yönlü olarak kullanılmasını sağlayacak uygulama  kararı alındı.

 

Söz konusu yollarda sadece giriş yapacak olan araçlar aynı yoldan çıkış yapamayacak. Uygulama özellikle bu cadde üzerinde bulunan esnafları ve vatandaşı memnun ederken buna benzer çalışmaların başka noktalarda da devam edeceği öğrenildi.









ETİKETLER: