akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “BELEDİYEYE KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUYORUZ”

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu Akçakoca Belediye Başkanı Yanmaz’a çalışmalarında destek verdiklerini söyledi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “BELEDİYEYE KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUYORUZ”
08.09.2019 08:39
512
A+
A-

 

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu Akçakoca Belediye Başkanı Yanmaz’a çalışmalarında destek verdiklerini söyledi.

Kamuoyunda Başkan Yanmaz’ın Akçakoca için yaptığı yararlı çalışmalarını engelleyici girişimlerde bulunduğu yönünde duyumlar aldığını belirten Sarıoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söylenenlerin doğruyu yansıtmadığını bazı kaynaklardan kasıtlı olarak yayımlandığını söyledi.

Ak Parti İlçe Merkezinde yaptığı basın toplantısında farklı konularda açıklamalarda bulunan ilçe Başkanı Sarıoğlu bir sel felaketi yaşamış Akçakoca’nın yaralarının sarılması konusunda Belediye ile birlikte hareket ettiklerini vurgulayarak “ Büyük bir zarar uğrayan belediyemiz için gerekli çalışmaları her düzeyde yaptık ve yapacağız. Biz seçimi  kaybetmiş olmanın doğal olarak üzüntüsünü yaşıyoruz.Ancak bu Akçakoca’ya hizmet etmemizi engellemez. Cumhur ittifakının ruhuna uygun çalışmalarda bulunuyor desteğimizi veriyoruz. Önümüzdeki hafta çok önemli talepler için Başkan Okan Beyle birlikte Ankara’ya gideceğiz . Oradaki temaslar Ak Parti olarak destek vereceğiz. Biz Başkan Yanmaz’ın eleştirilecek bir çalışmasını bizzat kendisine aktarır düzeltilmesini öneririz. Basına bu konuda demeç vermedim vermem.” Dedi.

Basın mensuplarından bu soruyu Başkan Yanmaz’a sormalarını isteyen Sarıoğlu “ Görüşmenizde çalışmalarınızda Esvet Sarıoğlunun engel çıkarıp çıkarmadığı sorusunu Sayın Başkan Yanmaz’a sormanızı istiyorum. Ben vereceği cevaptan eminim. Biz birlikte Akçakoca’yız beraber yaraları saracak sorunları çözeceğiz. “ dedi.