akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5018
EURO
34,9199
ALTIN
2.437,90
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

SARIOĞLU; “ACİL SERVİS BÜYÜTÜLÜYOR-HASTANENİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR”

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu Akçakoca Devlet Hastanesinin eksiklerinin giderilmesi ve yeni hastane ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

SARIOĞLU; “ACİL SERVİS BÜYÜTÜLÜYOR-HASTANENİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR”
07.09.2019 05:45
528
A+
A-

 

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu Akçakoca Devlet Hastanesinin eksiklerinin giderilmesi ve yeni hastane ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Sarıoğlu Ak Parti İlçe Merkezinde yaptığı açıklamada Yeni hastanenin yapımı ile ilgili olarak hiçbir sorunun olmadığını Cüneyt Yemenici döneminde alınan ve parası ödenen yerin bakanlığa devri ile ilgili protokolün yakında imzalanacağını belirterek “ Belediye Başkanımız gerekli hazırlıklarını yapıyor. Yeni  bina yapılacak yerin şu andaki yer ile  takası gerçekleştirilecek. Yakın bir tarihte Valimiz nezaretinde taraflar protokolü imzalayacak. Bu yatırımın durmaması için Sayın vekillerimiz girişimlerini sürdürüyor.” dedi

HASTANEYE ONARIM İÇİN 650 BİN TL.

Mevcut hastanenin eksiklerinin tamamlanması ve bazı ünitelerin  onarımı için 650 bin TL para geldiğini belirten Sarıoğlu ; “ Bir çok kesimde yıkılacak bina için masraf edilir mi diye eleştiri alıyoruz?. Yeni hastanenin en az  üç yıldan önce hizmete gireceğini sanmıyorum. Bu süre içinde   doğru düzgün hizmet vermesini sağlamak gerek. Vatandaşlarımız  çevre hastanelere taşınıyor. Bu süre içinde hastanemiz hizmet vermek zorunda. Şu haliyle dökülüyor. Tuvaletinden çatısına kadar onarımı yapılırken ;içerdeki  hayati öneme haiz cihazlarda eksikler tamamlanıyor.  Sayın vekillerimiz ve il sağlık müdürümüz  hizmetin aksamaması için gayret gösteriyorlar “dedi.

ACİL SERVİS BÜYÜTÜLÜYOR

Sarıoğlu özellikle yaz aylarında büyük bir yoğunluk yaşayan ve tek hekimle hizmet vermek durumunda olan acil servisin fiziki yapısının değiştirilmeye başlandığını büyütüleceğini belirterek “  Yoğun şikayetlere konu olan Acilde Çalışma başladı. Üç hekimin hizmet vereceği daha çok hastanın  ilk müdahalesinin yapılacağı bir konuma getirilecek.  “ dedi.

 

 







ETİKETLER: