akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5491
EURO
34,7347
ALTIN
2.492,76
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

OKULA YENİ BAŞLAYACAK MİNİKLER İÇİN ŞENLİK DÜZENLEDİ

OKULA YENİ BAŞLAYACAK MİNİKLER İÇİN ŞENLİK DÜZENLEDİ
07.09.2019 05:41
491
A+
A-

 

 

2019-2020 Eğitim öğretim yılında okula yeni başlayan miniklerin adaptasyon sürecini hızlandırıp okulun eğlenceli bir yer olduğunu göstermek için güzel bir projeye imza attı.

Osmaniye İlkokulu’nda bu yıl  okula başlayacak minikler için düzenlenen  eğlence platformlarının yanısıra pamuk şeker ikramı da yapıldı.

Düzenlenen eğlence etkinliği  okula yeni başlayan öğrenciler kadar velilerinde taktirini kazandı. Bazı veliler; Çocuklarımızı okula getirirken zorlanıyorduk bu ortamda çok eğlenen yavrularımızın  bundan sonra daha da istekli olarak okula gelmeyi arzulayacaklarından  eminiz dediler.

Eğitim öğretim çalışmalarını farklı ve yararlı etkinliklerle  destekleyen ve okulun başarı çıtasının her geçen yıl yükselten Osmaniye İlkokulu Müdürü Hasan Yıldırım; “Başlangıçlar herzaman önemlidir, nasıl başlanırsa o şekilde devam eder bu nedenle çocuklarımızın Okul’a başlarken istekli ve severek başlamasını önemsiyoruz.  Öğrencilerimizin  gelecekte iyi yetiştirilmiş ve topluma faydalı bireyler olması için tüm fedakârlık ve özveriyi gösteriyoruz. İstiyoruz ki bize emanet edilen her yavrumuz bir pırlanta gibi bu toplumun bir değeri olsun. Onları mutlu edecek başarılarına katkıda bulunacak bu ve benzeri programları muhtelif dönemlerde uygulamaya devam edeceğiz”  dedi.

 

Okula başlayan miniklerin doyasıya eğlendiği hoş vakit geçirdiği bir çok oyun ve eğlenceli bölümlerin yer aldığı Muhammet Gökmen Organizasyon ve Sahne Sunumları ile süren etkinlik balon yağmuru ile sona erdi.