akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5652
EURO
34,8829
ALTIN
2.428,16
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Balıkçılar UMUTSUZ BİR SEZONA “Vira Bismillah” Dedi

Balıkçılar UMUTSUZ BİR SEZONA “Vira Bismillah” Dedi
01.09.2019 07:24
469
A+
A-

 

 

Denizlerimizde yeni av sezonu dün gece yarısı başladı. Akçakoca Balıkçı Barınağında , 2019-2020 yılı su ürünleri av sezonu açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi.

 

Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi tarafından Akçakoca Limanı’nda organize edilen törene Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Düzce Tarım ve Orman Müdürü Necdet Çiçek ile Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, İlçe Tarım  müdürlüğü  personeli Sahil Güvenlik mensupları, İlçe Müftüsü ve balıkçılar katıldılar.

İlçe Müftüsü yaptığı duada Allahtan bol ve bereketli kazasız belasız bol kazançlı bir sezon nasip etmesini diledi.

“Vira Bismillah “ diyerek denize açılacak olan balıkçılara bol balık avlama dileğinde bulunan Başkan Yanmaz “Hayırlı bir sezon diliyorum. Bundan sonrası balıkçılarda. İnşallah bol av yaparsınız ve vatandaşlarda ucuz bol balık yer.. Ben hepimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

 

Akçakoca Su Ürünleri kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş ise yaptığı konuşmada sezondan çok umutlu olmadıklarına dikkat çekerek “ İşaretler bol balık olacağını göstermiyor. Balık boğazda çıkış yapamadan maalesef kırıldı. Mevsim şartlarıda uygun sürmedi. İnşallah yanılırız ve bol balık sürüleri sahillerimize akar. Biz hazırlıklarımızı yaptık .Tüm balıkçı esnafımıza kazasız belasız bir av sezonu ve bereketli avlar diliyorum” dedi.







ETİKETLER: