akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5520
EURO
34,8805
ALTIN
2.431,57
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN  30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
29.08.2019 17:21
514
A+
A-

Siyasi Partilerin  Akçakoca İlçe Başkanları Teşkilatları adına  30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladılar.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ESVET SARIOĞLU

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Sarıoğlu mesajında; “Aziz Milletimizin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği cansiperane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 97. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız. 30 Ağustos 1922´de Dumlupınar´da Başkomutan Gazi Mustafa Kemal komutasındaki kahraman ordumuzun kazandığı zafer, kazanılan bir muharebe olmakla kalmamış topraklarımızdaki işgali resmen sonlandırdığı gibi Cumhuriyetimizin de en sağlam temel taşlarından birisi olmuştur. Bugün bizlere düşen, çok zor şartlar altında, büyük fedakarlıkla kazanılan Kurtuluş Savaşı ve bu destansı mücadele ardından kurulan Cumhuriyet´i birlik, beraberliğimizi koruyarak güven ve istikrar ortamı içerisinde gelecek nesillere nakletmektir. Büyük zaferin 97. yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularla tebrik ederken bu büyük zaferin gururunu bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

CHP İLÇE BAŞKANI ÖMER BAŞAR

 

30 Ağustos zaferinin 97. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan CHP İlçe Başkanı Ömer Başar; “Zaferlerle dolu Türk tarihinde, bu yıl 97. yıldönümünü kutladığımız 30 Ağustos 1922, Çanakkale‘den Sakarya‘ya uzanan kahramanlık destanının Zaferle taçlandırıldığı tarihtir.

30 Ağustos 1922 tarihi, Türk ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı; kadınıyla çocuğuyla, ordusuyla, toplumun tüm kesimleri ile; dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin hep birlikte verdiği bir savaşın ve ulusal benliğini kurtardığı ve Zafer Destanının yazıldığı gündür. Türk Ulusu Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde; kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, 30 Ağustos Zaferi ile tüm Dünya’ya ve mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen bazı güçler mutlaka vardır ve olacaktır. Ancak bu güçlere karşı 97 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı mücadeleyi verme kararlılığı ile yine ulusumuzun ve Misak-i Milli sınırlarımızın çıkarları ve Güvenliği için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, tüm ulusumuzun Zafer Bayram’ını en içten duygularla kutluyorum.” Dedi.

 

MHP İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÖZENSEL.

 

 

Milliyetçi  Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özensel 30 Ağystos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında , Türk milleti olarak birlik ve beraberlik ruhuyla, kardeşlik hukukuyla devam edeceğimiz yolumuzdan bizi kimse asla döndüremeyecektir. Vurgusu yapan Özensel “Türk milletinin silkinip ayağa kalkarak, işgalcileri ve hayallerini vatan topraklarından def ettiği muazzam bir stratejik hamlenin  97. yıldönümündeyiz.

Tarihi şan ve şerefle dolu olan aziz milletimiz Gazi Mustafa Kemal ve dava arkadaşları öncülüğünde, 97 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara unutamayacakları büyük bir ders vermiştir. Yaklaşık bir asır önce yapılan kurtuluş mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye tırmanmış ve burada söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve akıbetini aydınlatmıştır.

30 Ağustosta ,Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun taksim edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bugün de acımız bir, sevincimiz bir, ülkümüz birdir. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik ruhuyla, kardeşlik hukukuyla  devam edeceğimiz yolumuzdan bizi kimse asla döndüremeyecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Manevi huzurlarında, aziz milletimizin ve bütün kahramanlarımızın mukaddes hatıralarını yâd ediyor, en derin hürmet ve sadakat hislerimle Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum zafer bayramımızı kutluyorum” dedi.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AV. BEHÇET ALKAN LOKUM

 

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama Mesajı yayımladı.

 

İYİ Parti ilçe başkanı Lokum, Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu cennet vatanımız üzerinde geçmişte oynanan kirli oyunların bugünlerde de devam ettiğine dikkat çektiği mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdecisi, tarihe altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferi’nin 97’nci Yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kahraman milletimiz kadın erkek, yaşlı genç demeden vatan topraklarımıza göz diken işgal kuvvetlerine karşı büyük bir mücadele vererek kazandığı zafer ile kahramanlık destanı yazmıştır. Tarih boyunca olduğu gibi milletimizin, bağımsız ve hür yaşama uğruna her türlü olumsuzluk ve yokluğa rağmen haksızlığa ve zulme karşı verdiği istiklal mücadelesi şanlı 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmıştır.

Büyük ve kutlu Zaferinin ardından, gözünü kırpmadan can veren şehitlerimizin milletimize armağan ettiği kutsal vatan topraklarında birbirine kenetlenen aziz milletimiz, tüm gücüyle çalışarak, sahip olduğu coğrafi, tarihi ve kültürel zenginliği ile ülkesini önemli bir seviyeye getirmiştir. Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu cennet vatanımız üzerinde geçmişte oynanan kirli oyunların bugünlerde de devam ettiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Ancak, milletimiz birlik ve beraberlik içinde her zaman olduğu gibi üzerinde oynanan oyunları bozmuştur ve bozacaktır. Güzel vatanımızı ve milletimizi her anlamda çok daha güzel günler ve çok daha İYİ bir gelecek  beklemektedir. Yeter ki birbirimize inanalım, güvenelim. Hedefimiz, bu kutsal vatanımız için canlarını veren, kanlarını akıtan şehit ve gazilerimize layık olmanın bilinci ve gayreti ile ülkemizi daha da geliştirmek, güçlendirmek ve daha İYİ, daha idealist bir gençlik yetiştirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin ve saygıdeğer hemşerilerimin İlçe teşkilatım adına Zafer Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.