akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5696
EURO
34,9457
ALTIN
2.426,61
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

CHP DÜZCE KADIN KOLLARI BAŞKANI ÇAKICI “KERMES GELİR TESLİM BELGESİ NEREDE ?”

CHP DÜZCE KADIN KOLLARI BAŞKANI ÇAKICI “KERMES GELİR TESLİM BELGESİ NEREDE ?”
28.08.2019 08:30
421
A+
A-

Düze CHP İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakıcı il genelinde yaşanan sel felaketinin ardından  gelirleri felaketzedelere verilmek üzere düzenlenen kermes gelirlerinin nereye harcandığı yada teslim edildiği ile ilgili kendilerine bir belgenin  ulaşmadığını belirterek yazılı bir basın açıklamasında  bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce il Kadın Kolları Başkanı Arzu ÇAKICI imzasıyla yapılan  açıklamada  “18 Temmuz 2019 da Düzce’de yaşanan sel felaketinden dolayı Ak parti Kadın Kolları Güler Güneş’in öncülüğünde,STK ve kadın kollarının katılımıyla,27-28-29 Temmuz tarihlerinde, Anıtpark meydanında bir kermes düzenlenmiştir.

Kermes sonrası;Güler hanım,bir programa katılarak,kermeste 75 bin tl para toplandığını belirtmişti. Selzedelere destek olmak adına Düzceliler,Anıtpark’ta bulunan standlardan alışveriş yaptılar.Bundan dolayıdır ki;toplanan paranın, nereye,kime, ne şekilde teslim edildiğini bilmek en doğal haklarıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi  olarak sormak istiyoruz; Sayın Güler Güneş yardım için toplanan bu paraları nereye ve nasıl teslim etmiştir? Belgesini neden paylaşmamıştır? Yaptığı açıklamanın içeriğinde buna neden değinmemiştir? yapılan yardım çalışmasına Düzce’de ki tüm siyasi partiler, STK’lar destek verirken bu konuda açıklamayı tek başına yapması etik midir? Bu diğer destek verenleri yok saymak değil midir?Bizlerin, Düzce, Düzceliler ve kamuoyu adına olayın takipçisi olmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim. ” ifadesi yer almaktadır.