akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5938
EURO
34,7943
ALTIN
2.404,55
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Başkan Okan Yanmaz’ın 17 Ağustos Depremi Yıl Dönümü Mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz 17 Ağustos 1999’da yaşanan Marmara depreminin 20. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Okan Yanmaz’ın 17 Ağustos Depremi Yıl Dönümü Mesajı
17.08.2019 13:18
463
A+
A-

Belediye Başkanı Okan Yanmaz mesajında şu sözlere yer verdi “Deprem kuşağında olan Düzce ilimizde bir daha deprem yaşamamak, ya da olası deprem durumunda can ve mal kaybına uğramamak en büyük temennimizdir. Marmara Depremi olarak anılan doğal felaket sonucunda Düzce’de resmi kayıtlara göre 270 kişi hayatını kaybetti 1157 kişi yaralandı, 4306 konut ve işyeri yıkılmıştır. Deprem yıldönümleri unutulmayan ve ders alınması gereken günlerdir. Bunları hiç unutmadan depreme karşı hazırlıklı olmak ve bilimsel çalışmaları önemsemek ve uygulamak gereklidir. Bu sebeptendir ki, hem kamu hem de özel sektör olarak yapacağımız tüm binaların kanun, tüzük ve yönetmeliklerin öngördüğü standartlara uygun olarak yapılmasını sağlamaktır.

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde güzel ilimizin bir daha böyle afetlerle karşılaşmamasını temenni ediyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerimle tüm vatandaşlarımıza en içten sevgi ve saygılar sunuyorum” diye ifade etti.