akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5999
EURO
34,7203
ALTIN
2.497,86
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

YANMAZ, YILDIRIM’A SELİN VERDİĞİ ZARARI YERİNDE ANLATTI

YANMAZ,  YILDIRIM’A SELİN VERDİĞİ ZARARI YERİNDE ANLATTI
13.08.2019 06:58
453
A+
A-

Akçakoca Turizm Platformunun başlattığı “Hayde Akçakoca’ya ” kampanyasına destek olmak sel felaketinin verdiği zararı yerinde görmek ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için Akçakoca ya gelen Binali Yıldırım, Uğurlu- Esmahanım köylerine yaptığı ziyareti sonrası döndüğü ilçe merkezinde, selin yıkıp geçtiği , adeta ne varsa kullanılamaz hale getirdiği Akçakoca Belediyesi garajında incelemelerde bulundu.

Beraberinde milletvekilleri olduğu halde Belediye araç parkına gelen Yıldırım’ı kısa süre önce iki ameliyat geçiren ve ayakta durmakta zorlandığı ve oldukça halsiz olduğu görülen Başkan Okan Yanmaz ve yardımcıları karşıladı.

Selin izlerinin henüz silinmediği ve sulara gömülen araçların durumunu gören Yıldırım’a, bilgiler veren Başkan Okan Yanmaz; “Burası bizim hizmetlerimizin %90 nını sağladığımız merkezimiz.

Toplu taşıma araçlarının yanı sıra ana bakım ve tamir atölyemiz. Tümü sel suları altında sürüklendi ve kullanılamaz hale geldi” dedi ve sağa sola sıralanmış hasarlı kullanılamayacak durumdaki otobüsleri ve iş makinelerini gösterdi.

Bölge belediyelerinden geçici yardımlar alarak hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Yanmaz, “Devletimizden acilen destek bekliyoruz. Turizm ve fındık sezonu nedeniyle Nüfusumuz üç kat arttı. Güçlükle hizmet veriyoruz.” Dedi.

Yanmaz’ın Belediyenin zararlarını ve taleplerini içeren hazırladıkları bir dosyayı Başbakan Yıldırım’a verdiği Yıldırım’ın da belediyenin yaralarının sarılması için elinden geleni yapacağı söylediği bilgisi edinildi.









ETİKETLER: