akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ŞOFÖRLER ODASINDAN ESMAHANIMA İÇME SUYU TANKI

Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimi Selin adeta yok ettiği Esmahanım Köyüne içme suyu  tankı bağışladı.

ŞOFÖRLER ODASINDAN ESMAHANIMA İÇME  SUYU  TANKI
01.08.2019 18:30
500
A+
A-

Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimi Selin adeta yok ettiği Esmahanım Köyüne içme suyu  tankı bağışladı.

 

Selfelaketinin açtığı yaraları sarmak için Devlet kurumları ve Belediyenin yanısıra ilçedeki  STK’lar  ihtiyaqçlar noktasında tespitler yapıp çok yararlı yardımlarda bulunuyorlar.

Bu kapsamda Akçakoca Şoförler odası yönetimi de bu hassasiyete sahip bir meslek odamız olarak Esmahanım köyünün hizmetine sunulmak üzere 3 tonluk temiz içme suyu tankını köy halkına armağan etti.

Traktör sırtında tankı köye götüren heyetin başında bulunan Oda Başkanı Mehmet Alev, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,

 

Şoförler Odası Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek

 

Akçakoca şoförler odası yönetimi olarak Esmahanım köyünün hizmetine sunulmak üzere 3 tonluk temiz içme suyu tankı sağladık. Oda olarak Esmahanımın yaralarının sarılmasına bir nebze de olsa destek olmanın mutluluğu içindeyiz. Tüm oda üyelerimiz ve doğal afette Akçakoca halkını yalnız bırakmayan tüm STK lara teşekkür ederiz. Allah’tan memleketimize bir daha böyle bir acı yaşatmamasını diliyoruz.” Dedi.









ETİKETLER: