akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5314
EURO
34,9862
ALTIN
2.434,70
BIST
9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

AFETZEDELERE HÜRMETEN MÜZİĞİ KESEN LUNAPARK YÖNETİMİNDEN ÖZÜR AÇIKLAMASI

AFETZEDELERE HÜRMETEN  MÜZİĞİ KESEN LUNAPARK YÖNETİMİNDEN  ÖZÜR AÇIKLAMASI
21.07.2019 08:21
1.992
A+
A-

 

Akçakoca’yı derinden sarsan an kayıplarının yaşandığı binlerce kişiyi milyonlarca zarara uğratan yüzyılın sel felaketi nedeniyle bir açıklama yapan Kılıç Lunapark işletmecisi Ezgi Urgan bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek ve Akçakoca halkından özür dilemek için bir açıklamada bulundu.

Akçakoca Balıkçı Barınağı içerisinde kurulu olan Kılıç Lunapark’ın işletmecisi Ezgi Urgan, işletmelerinde selin yaşandığı ilk gün felaketin boyutlarını bilmediklerinden her gün olduğu gibi müzikli hizmeti sürdürdüklerini ancak felaketin büyüklüğünü durumun vehametini öğrenir öğrenmez müzik yayınını kapattıklarını belirten

Urgan, “ Sel felaketinin ikinci gününden itibaren işletmemizde iş ve gelir kaybına yol açsa dahi afetin acılarını hep birlikte sarıncaya dek lunaparkta müzik yayını yapmayacğız” dedi

Urgan yaptığı açıklamada tam olarak ;

“ Afet nedeniyle ilçemizde yaşanan can kaybı ve maddi hasarlarla ilgili özür ve başsağlığı…

Bizler Kılıç lunapark çalışanları olarak Akçakoca ve Düzce’nin diğer ilçelerinde yaşanan afetten dolayı büyük bir üzüntü duymaktayız.

Afet sürecinin ağır sonuçları ve söz konusu ağır kayıplar açısından acı içerisinde bulunuyoruz. Bazı uygulamalar yüzünden yanlış anlamaları gidermek, kayıplarımızın yasını paylaşmak adına bir başsağlığı ve özür mesajı yayımlamak istedik.

Üzüntü veren elim afet olayı sürecin de, olayın büyüklüğü ve tahribatı hakkında yeterli düzeyde bilgi sahibi olamadığımızdan hareketle, parkta açılan müzik sonucunda birtakım yanlış anlamalar ortaya çıkmıştır.

Öncelikle, bu müzik yayını kesinlikle durumun bilgisine sahip olmamamız sonucun da, yanlışlıkla gerçekleştirilmiş ve bu nedenle birtakım reaksiyonlara sebebiyet verilmiştir.

Buna neden olan müzik yayını ve onun yarattığı olumsuz sonuçlar adına herkesten özür diliyoruz.

Ayrıca içinde bulunulan afet süreci, sürecin yarattığı kayıplar nedeni ile derin üzüntülerimizi bildirmek istiyoruz.

Bizler her ne kadar dışarıdan gelmiş olsak da, derin acıyı en yoğun bir şekilde paylaştığımızı, süreçten kaynaklanan üzüntüyü hissettiğimizi, kayıp aileleri ve beldemizde bulunan herkesle bu süreçte ortaklaştığımızı bildirmek istiyoruz.

Bütün bu ağır dönemin etkilerinin bir an önce silinmesi ve kayıplarımızla ilgili iyi haberlerin gelmesini temenni ediyoruz.

Yaşamını yitiren hemşerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu büyük afet dolayısıyla beldemiz sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Hepimizin başı sağolsun.

Özellikle bizden kaynaklı yanlış anlamalara, olumsuz kimi durumlara yeniden yol açılmayacağını da bilhassa dile getirmek istiyoruz.

Yaşanan afetin bir daha yaşanmaması, sözkonusu müzik yayınından dolayı olumsuz düşüncelerin ortadan kaldırılması, hepimizin yaşanan acılarda ortaklaşmamız temelinde, kötücül düşünce ve yaklaşımların oluşturulmaması umudu ve dileği ile Akçakocalı hemşehrilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.

Kılıç Lunapark personeli ve işletme sahipleri.” İfadesine yer verdi.







ETİKETLER: