akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3454
EURO
34,8480
ALTIN
2.383,17
BIST
10.212,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

AYAZLI DERNEĞİ’NDEN TIRPAN ETKİNLİĞİ

Mahalle ve Çevre sorunlarına gösterdiği hassasiyet ile Dikkat Çeken Ayazlı Mahallesi Yardımlaşma Kültür Turizm Ve Eğitim Derneği , Belediye İle Yaptığı İşbirliği kapsamında  bir temizlik etkinliği düzenledi.

AYAZLI DERNEĞİ’NDEN TIRPAN ETKİNLİĞİ
28.06.2019 05:59
584
A+
A-

Dernek Başkanı ve Muhtar Ali Kurt, Dernek Başkanı Gökhan Özer ve Akçakoca Belediyesi Meclis Başkanı Şenol Yazgan’ın organize ettiği  halk- belediye işbirliğine çok güzel bir örnek olan temizlik projesini hayata geçirdiler.

Aralarında Dernek Başkanı, Mahalle Muhtarı ve Şenol Yazgan’ın da yer aldığı bir gurup Ayazlı vatandaşı tırpanlarını sırtladılar ve mahalleleri sınırları içindeki ot, dikenleri temizlediler.

Akçakoca Otel- yıllardır harap duran ve yeni bakım ve onarımı yapılan Hacı Ahmet Solak Köprüsü çevresinden başlatılan ot ve dikenlerin temizliği Ayazlı çıkışına kadar sürdü.

Her şeyi belediye yapsın anlayışından uzak bir davranış gösterip sorunların çözümü için ellerini taşın altına sokan vatandaşlara teşekkür eden etkinliğin organize edilişinde etkin rol oynayan Belediye Meclis Başkanı ve çevresel sorunların takibini yürüten Şenol Yazgan  “Ayazlı Dernek Başkanı Gökhan Özer’e Muhtarlarıma  meclis üyesi Kadem Direk’e  ve tırpanlarını sırtlayıp kolları sıvayarak mahallenin ve çevresinin daha da güzelleşmesi için başlatılan tırpan etkinliğimize katılan gençlerimize    Akçakoca Otel çevresinden başlayarak Kayabaşı Ayazlı çıkışına kadar sürdürülen  Belediye halk elele etkinliğine katılımları ve verdikleri emekleri için çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Dernek Başkanı Gökhan Özer ise mahallenin  temizlik işlemlerinin  Mahalle muhtarı eşliğinde dernek üyeleri ile birlikte son sürat devam edeceğini vurguladı.

 







ETİKETLER: