akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Festivali iptal ettiler…

Festivali iptal ettiler…
14.06.2019 20:09
516
A+
A-

Zonguldak’ta  26 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 16. Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali iptal edildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, konuya ilişkin yaptığı bbasın açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Vatandaşlarımızın teveccühü ve iradesi ile 31.Mart’ta göreve geldiğimiz Zonguldak Belediyesin de, modern Belediyeciliğin gerekliliklerine ilişkin tüm alt yapının oluşturulması, daha mutlu bir Zonguldak için tüm planlamaların yapılması adına gece gündüz demeden yoğun bir gayretin içindeyiz. Yakın gelecekte inşallah bu çabalarımızın sonuçlarını tüm Zonguldak hissetmeye, görmeye, özlediği, beklediği hizmetlere kavuşmaya başlayacaktır. Bu noktada vatandaşlarımızın arzu ettiği, bizimde 31 Mart yerel seçimlerinde dile getirdiğimiz ve çok önemsediğimiz 16. Karaelmas Kültür ve Sanat Festivaline ilişkin olarak, 26 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek organizasyon planımızı kamuoyu ile daha önce paylaşmıştık.

Festivale ilişkin komitemizi Nisan ayında büyük hızla oluşturmuş, çok başarılı geçeceğine inandığımız etkinlikleri de kısa zamanda planlamıştık.

Ancak bu süreçte 27 Mayıs’ta Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan ve büyük bir başarı ile devam eden, ancak maalesef şehit haberlerini de aldığımız Pençe Harekâtının toplumumuzun geniş bir kesiminde hassasiyeti artırdığını gözlemlemekteyiz.

Komitemizce, sürece ve ülke gündemine geniş bir açıdan bakmaya çalışılarak, sınırlarımızda devam eden operasyonlar, siyasi iklim ve toplum hassasiyeti doğrultusunda, meclis üyesi arkadaşlarım ve festival komitemizin ortak kararı ile şu an için festival programımızı iptal etmenin daha doğru bir davranış olacağı tarafımızca değerlendirilmiştir.

Bu karar, Zonguldak’ta eğlenceden müziğe, sanattan kültürel etkinliklere, muhteşem organizasyonlar ile halkımızı buluşturmak için duyduğumuz özlemi ve sabırsızlığımızı çok daha artırdığını ifade ederek tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyor, muhabbetle kucaklıyorum.”