akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Martta Düzce’yi Özel Olarak Takip Edeceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Martta Düzce’yi Özel Olarak Takip Edeceğim
27.03.2019 13:16
405
A+
A-

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için 8 Şubat’ta başladığı miting maratonu kapsamında Düzce’de vatandaşlara hitap ediyor. 16 yıllık AK Parti iktidarında gerçekleştirilen çalışmaları ve AK Parti’li belediyelerin Düzce’de yürüttüğü projeleri seçmene anlatacak olan Erdoğan, Düzce’de bir kez daha 10’da 10 yapmak için halktan destek istedi.

Hep bir ağızdan “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısı söylendi

Düzce mitingi için helikopterle şehre gelen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan araç miting alanına yaklaştığında coşku tırmandı. Alanı dolduran yüzlerce vatandaş hep bir ağızdan “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısını söyledi. Alkış tufanı ve sloganlar eşliğinde büyük bir sevgiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, boynuna doladığı Düzcespor atkısıyla vatandaşları selamladı ve konuşmasına başladı.

Düzce ikliminin güzel insanları… Güzel Düzce… Osman Gazimin silah arkadaşları… Akçakoca ve Konuralp Bey’in yurt bildiği Düzce… Kendisi küçük, üretimi ile sanayisiyle büyük Düzce… Kabına sığmayan hep ileri giden Düzce… Türkiye’nin üreten gücü Düzce… Sizleri gönülden selamlıyorum.” diyerek sözlerine başlayan kalabalığı Erdoğan, tüm ilçeleri sayarak, herkesi selamladı.

Düzce kardeşliğin, birliğin, beraberliğin kıymetini bilir

Erdoğan şöyle konuştu: “Düzce tüm dünyaya kardeşlik nasıl olur onu gösteriyor. Düzce 24 Haziran seçimlerinde şahsımı cumhurbaşkanlığıma layık gördüğünü için teşekkür ediyorum. AK Parti’nin yine tulum çıkaracağına inanıyorum. Düzce kardeşliğin, birliğin, beraberliğin kıymetini bilir. 2023 hedeflerine ulaşmak içim gönül belediyeciliği ile yoluna devam edecektir.”

Düzce öyle birini seçsin ki Bolu Dağı’nın öbür tarafından duyulsun

31 Mart Pazar günü tarihin en büyük oy kullanma oranıyla sandığa gidilmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sandığı da iyi takip etmek gerekiyor. Sandık namustur. Bu uğurda nice mücadeleler verilmiştir. Sandıkta oy kullananlardan sonuçları takip etmesini rica ediyorum. Düzce öyle birini seçsin ki Bolu Dağı’nın öbür tarafından duyulsun.” dedi ve coşkulu kalabalığa sordu “Düzce sandığına sahip çokacak mısın? Şehrine ve ülkene sahip çıkıyor musun? Cuntacılara dersini veriyor musun? İstiklal ve istikbalimize kast eden alçaklara gününü gösteremeye söz veriyor musun? AK Parti’ye destek vermeye söz veriyor musun?”

Düzce’ye yapılanları izlettirdi

“Biz Düzce’yi aşkla sevmekle kalmadık. Hani CHP’nin başındaki zat ne yaptınız diyor ya? İşte Düzce’ye yaptıklarımızın görüntüsü…” diyerek sinevizyonda Düzce’ye yapılan yatırımları Düzceliler’e izletti.

Akçakoca’da çok önemli yatırımları hayata geçiriyoruz

Düzce Üniversitesi’nin marka olma yolunda ilerlediğine dikkat çeken Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Devlet hastanesi tüm birimleri ile adeta bölge hastanesi gibi çalışıyor. Akçakoca’ya yakın zamanda devlet hastanemizi kazandırıyoruz. Akçakoca’da çok önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Ceneviz Kalesi ve Yat Limanı ciddi hareketlilik getirecektir. Efteni Gölü Kuş Cenneti Projesi’ni başlattık. İlçe belediye başkan adaylarım da ‘Eyvallah’ diyecek ve plan programını yapacak. Modern otogarı ile Asarsuyu ve Karaca Deresi’ni Melensu ile birleştirip bir su ve yeşil koridoru oluşturuyoruz. Pek çok spor tesisini Düzceliler’in hizmetine sunacağız.

Düzce yine rekorlar listesinde yine yer alacaktır

“Türkiye Cumhuriyeti tarihinde spora bizim kadar önem veren hiçbir iktidar olmamıştır.” diyerek sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kuzey çevre yolunun ilk etabını açtık, ikinci etabını da açacağız. Tam bir proje ve hizmet insanı olan Faruk Özlü kardeşimi buraya aday olarak gönderdiysek bunun bir nedeni var. Kendisinin yaptıklarını ve yapacaklarını en iyi sizler biliyorsunuz. Tüm belediye başkanı kardeşlerimle el ele verip Düzce’mizi ileri noktaya taşıyacağız. Pazar günü rekor bir oyla göreve getireceğinize inanıyorum. Düzce yine rekorlar listesinde yine yer alacaktır.”

Hep birlikte halkı selamladılar

Ardından tüm başkan adayları, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile İl Başkanı Mustafa Keskin sahneye çağrılarak, hep birlikte vatandaşlar selamlandı. Erdoğan, Düzce Mitingi’nin ardından bir sonraki miting durağı olan Bolu’ya gitmek üzere yola çıktı.