akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4927
EURO
34,7537
ALTIN
2.484,51
BIST
9.486,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Fikret Albayrak Ağır Topları Ağırladı

CHP ve İYİ Parti ittifakının Akçakoca belediye başkan adayı Fikret Albayrak, CHP’nin duayenleriyle bir toplantı yaptı.

Fikret Albayrak Ağır Topları Ağırladı
25.03.2019 18:20
337
A+
A-

Saat 18.00’de Şahane Kafe’de gerçekleşen toplantıya, geçmiş yıllarda siyasi parti yöneticilikleri yapmış çok sayıda isim katılırken, Albayrak konuşmasında ortak akılla yönetilecek bir belediye ile Akçakoca’nın bölgenin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Siyasi tecrübelerin paylaşıldığı toplantıda, istişare kültürü ve ortak çalışmanın önemi üzerine durulurken, geçmiş dönemlerde aktif siyasetin merkezinde yer alan isimler ise, toplantı sonunda Fikret Albayrak’a her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Fikret Albayrak’ın tecrübeli siyasetçiler yaptığı konuşma adeta kendi döneminin bir özeleştirisi niteliğindeydi.

Kendi belediyecilik döneminde Akçakoca’ya çok sayıda hizmet kazandırdığını,  vizyon projeler ve radikal kararlarla ilçeye hızlı bir fizikî değişimi yaşattığını ifade eden Albayrak, alınan kararların bazılarını biraz acele almış olmakla ve bazı kararlarda istişare kapısını yeterince açık tutmamakla seçimi kaybettiğini söyledi.

Albayrak, geçen süre zarfında hatalarından ders çıkartacak bir olgunluğa eriştiğini, 31 Mart seçimlerinin hemen akabinde ortak akla önem atfeden bir yöntemle, Akçakoca’yı yeniden bölgenin bir numaralı ilçesi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeni döneme ilişkin projelerini de konuklarla paylaşan Albayrak’ın konuşmasından sonra deneyimli siyaset temsilcileri de tecrübe ve bilgilerini paylaştılar.

Karşılıklı görüş alışverişleri şeklinde geçen toplantı oldukça verimli geçerken, toplantı sonunda tüm katılımcılar Albayrak’a destek mesajları verdiler.