akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4643
EURO
34,8518
ALTIN
2.480,15
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

HAYAL DENİLENLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK, 150 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTIK

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Beş Yıllık hizmet dönemimde  gerçekleştirdiği büyük projeler ve çalışmaların yerel basınla paylaştı.

HAYAL DENİLENLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK, 150 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTIK
04.01.2019 16:13
564
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Beş Yıllık hizmet dönemimde  gerçekleştirdiği büyük projeler ve çalışmaların yerel basınla paylaştı.

Akçakoa’nın en güzide mekanlarından Mehmet Gündüz Parkı içinde yer alan Belediyenin işletmesi olan Abant Kahvecisinde gerçekleştirilen kahvaltılı sunumda   Başkan Yemenici görsellerle desteklenen İçme suyu, yollar  başta olmak üzere Turizm Kültür ve sosyal yaşam alanında yapılan büyük çalışmalarını  anlattı.

Bazı projelerin devam ettiğini ve gelecek döneme sarkmasının nedenlerini de açıkladığı toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şehrin  bugüne kadar el değmemiş sorunlarına el attıklarına ve çözüme kavuşturduklarına dikkat çeken Başkan Yemenici  “Kadınlar plajının önceki içler acısı halini bugün modern bir plaja dönüştürdük.  Kent estetiğine önem verdik Işıklandırma meydanlar parklar yaptık . Bütün bunlar için ne gereği vardı bu paralar buralara harcanırmıydı diyenlerle karşılaştık. Eleştirildik. Bir belediye kentin yolunu yapmayacak,  Meydanlarını parklarını oluşturmayacak  da ne yapacak.

Bizden önce bunlar hayal dedikleri işleri gerçekleştirdik. Biz  Kentin estetiğinin, sosyal ve kültürel gelişmesine yönelik ,vatandaşlarının yaşamını kolaylaştıracak projeleri paraya yazık diye gerçekleştirmekten Her bir çalışmayı ince eleyip sık dokuyarak belediyenin menfaatlerini koruyarak yaptık ve de yapmaya devam edeceğiz inşallah “dedi.

Yapılan yatırımların ve çalışmaların   büyük  bir kısmının gözle görülmediğine dikkat çeken  Başkan Yemenici  “En  maliyetli yatırımlarımızı  Alt yapı çalışmalarımız oluşturdu. Yağmur suyu , içme suyu isale hattı, Enerji nakil hatlarının yer altına alınması gibi büyük projeler başta olmak üzere  olmak üzere 150 milyonluk bir yatırımı gerçekleştirdik. .  Bunu başarmak ancak bizim belediyeciliğimiz de olur. Kısacası onlar konuşur Ak Parti yapar. “dedi.









ETİKETLER: