akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
ALTIN
2.278,43
BIST
9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Düzce Merkezde CHP ve İYİ Parti İttifak Dedi Gözler Akçakoca’da

CHP ve İyi Parti Düzce İl Başkanları tarafından ortak bir basın bildirisi yayımlanarak, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde birlikte hareket etme kararı alındığı açıklandı. Bildiri ‘Derdi memleket olan tüm Düzceliler’den destek bekliyoruz.’ ifadesi ile sonlandı.


Düzce Merkezde CHP ve İYİ Parti İttifak Dedi Gözler Akçakoca’da
28.12.2018 19:02
329
A+
A-

Düzce CHP ve İYİ PARTİ İl Başkanları İttifaka Tamam Dedi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili olarak CHP ve İYİ Parti Düzce İl Başkanları tarafından ortak bir basın bildirisi yayımlandı.

CHP Düzce İl Başkanı İlhan Durdu ve İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er tarafından yayımlanan ortak bildiride yaklaşan yerel seçimlerde ortak hareket etme kararı alındığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

’31 Mart Mahalli Yerel Seçimler için CHP ve İYİ Parti olarak, Düzce’nin menfaatini kendi menfaatlerimizden üstün tutarak işbirliği kararı aldık. Düzce’nin,  içerisinde hiçbir ayrıcalık ve eşitsizlik taşımayan, herkesi birleştiren ve bütünleyen bir yönetim tarzı ile yönetilmesi  ve amacı  sadece Düzce’ye hizmet etmek, Düzce’nin sorunlarına çözüm üretmek olan bir kadro oluşturmak için; Bugüne kadar memleketimizin hak ettiği hizmeti alması, ekonomik ve sosyal açıdan kalkınması, insanların eşit hak ve özgürlüklere kavuşması için;  CHP ve İYİ Parti olarak, kendi çıkarlarımızı bir kenara koyduk ve 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler için birlikte hareket etme kararı aldık. Derdi memleket olan tüm Düzceli dostlarımızın desteğini bekliyoruz.”

Gözler Akçakoca İlçe Başkanlarına Çevrildi

Yapılan bu açıklama İYİ Parti ve CHP seçmenlerini umutlandırırken gözler İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ile CHP İlçe Başkanı Ömer Başar’a çevrildi.

Bilindiği üzere her iki partinin genel merkez yönetimleri tarafından ittifaka yönelik olumlu rüzgarların estiği günlerde, Fikret Albayrak’ın CHP’nin adayı olarak açıklanması ve akabinde İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum’un Akçakoca’da aday çıkartacaklarını söyleyerek ittifaktan uzaklaşıldığını ima etmesi üzerine siyasi hava soğumuş ve yerelde ittifakın olmayacağı görüşü hakim hale gelmişti.

İl Başkanlarının bugün yaptıkları ortak açıklamada ise Düzce’de ittifak çalışmasının ete kemiğe bürüneceği öngörülürken, yaşanan bu gelişme Akçakoca’da her iki parti seçmenini umutlandırdı.

Gözler bu saatten sonra her iki ilçe başkanının ittifaka yönelik yapacakları görüşmelerde ve yürütecekleri çalışmalarda olacak.

İlçe kamuoyunun ortak kanaati ise İYİ Parti ve CHP ittifakının ortak adayının Akçakoca’da Belediye Başkanlığını kazanacağı yönünde.