akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4668
EURO
34,8492
ALTIN
2.475,21
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

TERMİNAL’E SON SİSTEM ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMİ KURULDU

Akçakoca Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yeni ısıtma sistemleri yerleştirildi.

TERMİNAL’E SON SİSTEM ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMİ KURULDU
26.12.2018 19:24
387
A+
A-

Terminale yerleştiren doğalgaz ve klimalar ile hem personele hem de yolculara sıcacık ortam sağlayan Akçakoca Belediyesi’ne, terminaldeki işletme sahipleri ve vatandaşlar teşekkür ettiler.

Terminalde işletmecilik yapan Emirhan Üçüncü, “Isınma sistemine çözüm bulundu. Şu anda mutluyuz. Gerek personel gerekse yolcularımız sevindi. Müşteriler ve herkes çok memnun. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çay salonu işletmecisi olan Şerife B. ise, “Isı sistemlerinin devreye girmesiyle mutlu olduk.Sıcacık olduğu için insanlar rahat bir şekilde oturuyorlar ve bekliyorlar“ ifadesini kullandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre ise, terminaldeki ısıtma sisteminin 24 dereceye ayarlı olan otomatik bir sistem olduğu, kış aylarında bina içini sıcak, yazın ise serin tutacak şekilde ayarlı son sistem olduğunu belirttiler.

 

 









ETİKETLER: