akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4923
EURO
34,9263
ALTIN
2.438,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Öztürk: Fındık Üreticisi Asla Mağdur Etmedik

Öztürk: Fındık Üreticisi Asla Mağdur Etmedik
17.09.2018 16:51
547
A+
A-

Fındık piyasanın insafına bırakılmayacak kadar değerli bir üründür

AK Parti hükümetinin fındık üreticisini hiçbir zaman mağdur etmediğini ve etmeyeceğini ifade eden Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ise, “Bu sene fındık rekoltesi beklenenin çok altında. Bu rekolteye göre fındık fiyatları 15 TL’nin de üzerine çıkacaktır. Hiçbir zaman fındık üreticisi bizim dönemimizde mağdur edilmedi ve edilmeyecektir. Fındık fiyatlarında herhangi bir düşüş yaşanması halinde ilgili kurumlar devreye girecek ve gereken müdahale alımları yapılacaktır.

Fındık hiçbir zaman serbest piyasanın insafına bırakılmayacak kadar ülkemiz için değerli bir üründür” ifadelerini sözlerinin arasındaydı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta da, AK Parti’nin bunca yıl başarılı olmasının en büyük sırlarından birisinin samimiyet ve “Halka hizmet Hakk’a hizmet” şiarı olduğunu ifade ederek, ne kadar hizmet yapılırsa yapılsın milletin gönlüne giremedikten sonra başarılı olma şansının bulunmadığını ifade etti.