akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN; LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN; LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ
12.08.2018 17:19
535
A+
A-

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve bazı Yönetim Kurlu Üyeleri ile birlikte Akçakoca Melenağzı yolunun tamamlanma noktası Paşalar Köyü çıkışında incelemelerde bulundu.

Çok yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren ekip ilgililerinden bilgiler alan Keskin “Allah’ın İzniyle yarın akşam(13 Ağustos) yol tam anlamıyla hizmete açılmış olacaktır” dedi.

İncelemeler sonrasında beraberinde Başkan Yemenici ve İlçe Başkanı Akça olduğu halde Akçakoca Basınına bir açıklamada bulunan İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Elde olmayan herkesin malumu çökme, heyelan vb gibi nedenlerle yapımı uzun süre alan yolun bir an önce ulaşıma açılması için yoğun çaba sarfettiklerini vurgulayarak; ” Uzun süredir devam eden yol projesi ile alakalı bazı aksaklıklar yaşandı . Sayın Bakanlarımızın Akçakoca’ya gelişleri ve yolun bir an önce tamamlanması talimatından sonra konuyu yakından takip eden Belediye Başkanımız ve ilçe Başkanımız gelişmeleri bize ilettiler. Birlikte gerek bakanlık gerekse Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü nezdinde yaptığımız görüşmeler sonucunda sorunu çözdük ve gördüğünüz gibi ekipler hummalı bir şekilde yapım çalışmalarını sürdürmekteler . Aldığım bilgilere göre bugün çalışmaları tamamlayacaklar. Çizgileri dahi çizilmiş olarak yol İnşallah 13 Ağustos pazartesi günü hemşerilerimizin kullanımına açılacaktır.” Dedi.

AKÇAKOCA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Açıklamasında Akçakoca’ya özel bir önem verdiklerine dikkat çeken Keskin ;
“Biz şunu ifade etmek istiyoruz. Biz her zaman hizmet yarışında önde olmak istiyoruz. Biz Bakan ile Milletvekilleri ile Başkanlarımızla önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. Hiçbir projemizin aksama gibi bir durumumuz yoktur. Projelerin üzerinde itina ile duruyoruz. Şu anda burada hummalı bir çalışma var. Bu çalışma inşallah bu akşamüzeri bitecek. Biz birilerine laf yetiştirme çalışmıyoruz. İş yapıyoruz. Sürekli tüm kadrolarımızla sahadayız.

Akçakoca’nın bizim için özel bir önemi var. Düzce’nin denize açılan kapısı. Akçakoca’ya yapılan çalışmaların hızlandırılması bizim için çok önemli. Bunun üzerinde özellikle duruyoruz. Akçakoca’ya yapılan yatırımlar ve hizmetlerde Belediye Başkanımızın ve ilçe teşkilatımızın çok emekleri var.”

BİLGİ KİRLİLİĞİNE YOL AÇACAK HABERLER YAPMAYALIM

Görev kapsamında olmamasına karşın çok yoğun temas ve girişimleri ile yolun tamamlanması noktasında büyük gayretleri olan Başkan Cüneyt Yemenici Karayolları Genel Müdürü ve Bölge Müdürü ile teknik ekiplere teşekkür ederek yaptığı kısa değerlendirmede; “ Bazı kesimlerde üretilen senaryolara kimse kulak asmasın. Akçakoca siyaseti kontrol altında. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tüm yatırımlar devam ediyor ve edecek . Bizim ağzımızdan bir şey duymadan spekülasyona yol açacak, bilgi kirliliğine yol açacak haber yapmamanızı da sizlerden rica ediyorum. Yapamadığımızı da gereğinde nedenleri ile söyleriz. Bu konuda da açığız. Ama her şey kontrol altında. İnşallah yolumuzu da açıyoruz. Biraz aksaklık oldu ama gerçekten teknik sebeplerden dolayı oldu. Kaliteli, sürüş keyfinin olacağı bir yol. İl Başkanımızda yerinde takip ettiği için teşekkür ediyorum.”

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Akçakoca’ya yapılan her hizmet ve yatırımı yakından takip eden İlçe Başkanı Dergah Akça yolun bir an önce açılması için yoğun çaba sarfettiklerini ancak her işi yaparken her zaman bazı olumsuzlukların yaşanmasının doğal olduğunu belirterek ; “ Bu yolun yapımında öteden beri yaşanan aksaklıklar problemler hepimizin malumu. Son gelişmelerle ilgili hemen harekete geçtik. Her konuda olduğu gibi bu yolun yapımında oluşan son aksaklıkları ilgili mercilere ilettik. Çözüme ulaştı. Biz her yerde yaparsa AK Parti yapar dedik. Çözümü başka mercilerde aramaya gerek yok. Bu hizmetlerin 16 yıldan beri yapılmasını sağlayan AK Parti dir. Bundan sonrada AK Parti olacaktır. “ dedi.









ETİKETLER: