akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5457
EURO
34,8770
ALTIN
2.440,85
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

YENİ YOLLAR AÇILIYOR, ESKİLERİN ONARIMI YAPILIYOR

YENİ YOLLAR AÇILIYOR, ESKİLERİN ONARIMI YAPILIYOR
26.07.2018 15:37
461
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin tüm yollarında bakım onarım çalışmaları yanında Yeni Mahalle Olan Doğancılarda yeni yollar yapımına başladı.

 

Ayazlı Caddesi Standartlara Göre    sıcak asfalt kaplanıyor

Ayazlı mahallesinin yukarı bölümlerinde eskimiş ve yer yer çökmüş olan yolu nizami usullere göre asfaltlayacak olan Belediye ekipleri, geçmiş dönemlerde standart dışı yapılan yolu 30 santim derinden kazdı.

Kazılan yolun altındaki kırmızı toprak zemine kadar inen belediye ekipleri asfaltın en alt zeminini besleyen taşları döşedikten sonra silindirlerle üzerinden geçecek.

Daha sonraki aşamada ise asfaltın bir alt katına serilen çakıl karışımlı dolgu malzemesini (PMT) serecek olan ekipler, bir kez daha bu katmanı silindirle ezecek.

Daha önceki dönemlerde bu aşamalara geçilmeden direkt olarak toprak üzerine asfalt yapıldığı için tahrip olan yola, son olarak bütümlü sıcak asfalt serilecek.

Doğancılar köyüne yeni yollar ve kilit parke çalışmaları 

Belediye ekipleri, Belediye sınırlarına dahil edilerek mahalleye dönüşen Doğancılar köyünde de baştan aşağı çalışmalar yürütüyor.

Çok sayıda ekibin eşzamanlı olarak çalıştıkları ve alt yapı, kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve doğalgaz çalışmalarını yerine getirdikleri Doğancılar mahallesinde ise sıra, yeni yolların açılarak kilit parke döşenmesine geldi.

Doğancılar’daki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise şu açıklamayı yaptı:

”Doğancılar bölgemizde kanalizasyon çalışmamızın hemen ardından kilitparke yol çalışmamızı başlattık. Hemşehrilerimizin hasretle beklediği imar planı, doğalgaz, içme suyu, kanalizasyon ve yol çalışmalarını tüm hızımızla tamamlayıp bölge halkının standartlarını en yükseğe çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Herşey Akçakoca işin…”







ETİKETLER: