akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Huzur Evi Sakinleri Performanslarıyla PROFESYONELLERE TAŞ ÇIKARTTILAR

Huzur Evi Sakinleri Performanslarıyla PROFESYONELLERE TAŞ ÇIKARTTILAR
20.07.2018 17:56
606
A+
A-

Akçakoca yaşlılar konuk evinin hazırlayıp sunduğu 7 den 70 e tiyatro programı beğeni ile izlendi

Akçakoca yaşlılar Konukevi nin hazırlamış olduğu yediden yetmişe Gönül Köprüsü gösterisi Öğretmenevi salonunda sahnelendi.

Salonu dolduran yüzlerce vatandaş tarafından ilgi ve beğeni ile izlenirken  huzur evi sakinlerinin usta tiyatroculara taş çıkartacak performansı sık sık alkışlandı.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve  Halk Eğitim Müdürü Hasan Yalılı’nın eşleri ile izlediği,   Ak Parti İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldığı programa katılamayan MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz temsilci olarak eşini gönderme nezaketini göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Katılımcıların kahkahalarla izlediği, Oflu ile Kayserili ,Hülya ile Mustafa , Pazarlamacı , Elazığ Otobüsü, Köylü ve Şehirli skeçlerini  başarıyla dramatize eden Musa Çalışkan, Selahattin Akçay, Muhammed Baş, Hülya Güngören, Mustafa Kocabaş, Derya Çolpan Ceyhun Yılancı, Nermin Alpay ,Nurdan Toker, Tülay Yaman, Mehmet Göde , Nuray Güner ,Ali Uzman ve Hale  Yılmaz başarılı performanslarıyla ayakta alışlandılar.

Kızılay kuruluşu ve yardımının  dramatize edildiği final sahnesinde  Akçakoca nın yakından tanıdığı iki isim Mehmet Göde ve Nuray Güner in yardımcılarla sahneye çıkarılışı  alkışlarla yerlerini alışları salonda bir duygusallık yaşattı.

 

Başkan Yemenici Kurum Müdürü Mustafa Çakır’ı ve oyuncuları tek tek  tebrik ederken

“ hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum” dedi ve bir ihtiyaçları olduğu zaman belediye olarak imkanları vermeye hazır olduklarını söyledi.