akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

1 Kasıma Göre Oylarını İkiye Katlayan AKÇAKOCA MHP’de ÖZENSEL FARKI

1 Kasıma Göre Oylarını İkiye Katlayan AKÇAKOCA MHP’de  ÖZENSEL FARKI
06.07.2018 19:48
454
A+
A-

09 Aralık 1999 da il oluşundan sonra yapılan tüm seçimlerde Ak Partinin 3-0 yaptığı Düzce’de 2018 Seçimlerinde bir milletvekili çıkarma başarısı gösteren MHP’ye   Akçakoca Teşkilatı Mustafa Özensel’in Başkanlığında Oylarını İki Katına Çıkararak  Büyük Bir Katkı Sundu.

Kasım 2015 seçimlerinde Akçakoca da % 10.3 ile  2.607 oy almış olan MHP, 24 Haziran 2018 seçimlerinde ise oy oranını neredeyse ikiye katlayarak % 17.2 oranla 4.485 oy aldı.

Yaptığı oy patlamasıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce ve Akçakoca’da da 24 Haziran seçimlerinin en başarılı partisi  olan MHP, bu başarısını Ümit Yılmaz’ın Düzce milletvekili seçilmesiyle  taçlandırdı.

AKÇAKOCA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.

Düzce ve Akçakoca’da yürütülen çalışmalarda partisinin yaşadığı oy patlamasında büyük payı olan MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, yeniden oy sayımları tamamlanıp Ümit Yılmaz vekillik mazbatasını alınca bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Özensel, MHP’nin milletvekili adayı Ümit Yılmaz’ın Akçakoca halkının göstermiş olduğu yüksek destek sayesinde seçildiğini, bu nedenle Akçakoca’nın sorunları ile yakından ilgileneceğini belirterek ;

”Seçim sonuçlarının öncelikle Akçakoca’ya, Düzce’ye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Vekilimiz Ümit Yılmaz’dan çok şey bekliyoruz. İnşallah ileride daha yüksek makamlarda, daha üst görevlerde kendisini görmeyi temenni ediyoruz. Kendisinde bunu başaracak azim ve bilgi birikimi fazlasıyla var.” Dedi.

Özensel ayrıca, “Seçimlerde bizleri yalnız bırakmayan çalışmalarımıza destek veren İlçe Yönetimine, Gençlik ve Kadın Kollarımıza ve bu davada bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza Milletvekilimiz Ümit Yılmaz adına, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.