akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

İGM BAŞKANI YILMAZ ; YOL ÇALIŞMALARI BELİRLENEN PROGRAM DAHİLİNDE SÜRÜYOR

İGM BAŞKANI YILMAZ ; YOL ÇALIŞMALARI BELİRLENEN PROGRAM DAHİLİNDE SÜRÜYOR
04.07.2018 14:32
373
A+
A-

Düzce İl Genel Meclisi Başkanı (İGM) Ayfer Yılmaz, şu günlerde Akçakoca’nın farklı köylerinde yürütülen sıcak asfalt çalışmasının Valilik ve İGM tarafından Mart ve Nisan aylarında alınan kararlar doğrultusunda yerine getirildiğini ifade ederek, bu çalışmaların bazı kesimlerin dillendirdiği gibi seçimlerle ilgili olmadığını, bu asılsız söylemlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Bazı çevreler tarafından köy yollarına sıcak asfalt döşenmesinin MHP’den Düzce milletvekili seçilen Ümit Yılmaz’a atfedilmeye çalışıldığını belirten Başkan Yılmaz, durumun böyle olmadığını; yapılan hizmetlerin önceden belirlenmiş program dahilinde yürütüldüğünü, bu tür asılsız iddiaların ise İttifak Ruhu ile hareket ettikleri parti ile aralarına nifak sokmak amaçlı olarak çıkartıldığını söyledi.

Kararların Bakanın, İl Başkanının, Milletvekillerinin ve İGM üyelerinin  hakkaniyetli çalışmaları sonucunda alındığını ifade eden Yılmaz, ”Bu sene 200 km. sıcak asfalt yapacağız. Hizmetlerimizi herhangi bir ayrım gözetmeksizin, sadece önceliği olan köyleri başa diğerlerini de devamına alarak gerçekleştiriyoruz. Allah nasip ederse Gurup yollarımızı birkaç yıl içinde tamamlayacağız. Daha sonra köyler arasında bağlantı yollarını yapacağız” dedi.

Son olarak basın camiasının topluma ve siyaset dünyasına ayna olduğunu, yanlış haberlerle suistimale imkan verenlere prim vermemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen İGM Başkanı Ayfer Yılmaz ;

”Bu ülkede birlik içinde hareket ettiğimiz yol arkadaşlarımız var. Siyaseten ittifak ortaklığı yaptığımız partiler var. Biz  ittifakın ruhuna halel gelmeyecek şekilde adımlar atıyoruz. Fakat bu ortaklığa ve dayanışma duygusuna zarar verecek çevrelerin kasıtlı haberlerine, sözlerine ve davranışlarına da sessiz kalmayacağımızın bilinmesini isteriz.”  dedi.







ETİKETLER: