akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

ALİ KULAK KORKUTTU

ALİ KULAK KORKUTTU
27.06.2018 15:17
505
A+
A-

Akçakoca eğitim camiasının sevilen ismi emekli beden eğitimi öğretmeni Ali Kulak, aracıyla tarlaya uçtu.

Dün öğle saatleri sonrasında Kabalak düzlüğünde meydana gelen kazada, bir anda dikkati dağılarak aracın kontrolünü kaybeden Kulak’ın aracı orta refüje çarparak karşı şeride geçti.

Karşı şeride geçtikten sonra yoldan fındık tarlasına uçan araç, tarla içindeki bir araca çarptı. Takla atmaya devam eden araç, daha sonra tarla içindeki aracın sahibi olan ve tırpan yapan vatandaşı yaraladı.

Görünmez kazadan mucizevi bir şekilde ciddi bir yara almadan kurtulan  Ali Kulak, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Düzce üniversitesi araştırma hastanesine kaldırıldı.

 

Bir gün boyunca müşahade altında tutulan Ali Kulak’ın bugün taburcu edildiği ve tedavisine evinde devam edileceği öğrenildi.