akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

CHP’Lİ TEBER; DEMOKRASİ SAVAŞIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Seçimlerde ülkede ve Düzce’de oy kaybı yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Düzce Milletvekili Adayları parti binasında açıklamalarda bulunarak seçim sonuçlarını değerlendirdi. CHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber “Önümüze çıkarılan tüm engellere karşı demokrasi savaşımıza devam edeceğiz. Ufukta yeni seçimler de var.” dedi.

CHP’Lİ TEBER; DEMOKRASİ SAVAŞIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
25.06.2018 16:51
420
A+
A-

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerde kaybettiği oylarla hayal kırıklığı yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim yankıları devam ediyor. CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, Düzce milletvekili adayları Zafer Teber, İlknur Başak Tütüncü ve Hasan Servet Ökten basın açıklaması yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

“Çalışmaların yapılmasını istiyoruz.”

İl Başkanı Hasan Duru yaptığı açıklamada seçimleri kazanan Düzce’deki milletvekillerini tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: “Bizim burada toplanmamızın nedeni seçimlerin ardından kazananları tebrik etmektir. Düzce’den seçimleri kazanan 3 milletvekilinin Düzce’yi unutmadan çalışmalar yapmasını istiyoruz. Diğer taraftan hükümetin seçim çalışmaları sırasında söylediği OHAL’in kalkması, bağımsız yargı, ekonomi gibi çalışmaların da yapılmasını istiyoruz.”

“Seçimi kazananlar önümüzdeki süreçte görüleceği gibi bu tabloyu taşıyamayacaklar”

CHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber ise yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu: “Ne yazık ki yine kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Seçim çalışmaları sırasında birileri çıkıp hususi yemekler verirken bizler bu süreci kıt kanaat geçirerek bir şeyler yapmaya çalıştık. Cumhur İttifakı sabahtan akşama kadar hırgür çıkardı ama yine yapacaklarını yaptı. Önümüze çıkarılan tüm engellere karşı demokrasi savaşımıza devam edeceğiz. Ufukta yeni seçimler de var. Seçimi kazananlar önümüzdeki süreçte görüleceği gibi bu tabloyu taşıyamayacak. Seçimleri kazandık diye seviniyorlar ama meclis başkanıyla birlikte 316 olan milletvekili sayıları 293’e düştü.”

“Halk bizi tercih etmedi ama her sıkıntıda bize geliyorlar”

2. sıra Milletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü ise konuşmasını yaparken duygulanırken şöyle konuştu: “Zor bir seçim sürecini atlattık. Oruçlu ağızlarla çalışmalar yapmaya çalıştık. Gece yarılarına kadar mücadele ettik. Bizi tercih etmediniz ama Düzce halkına teşekkür ediyorum. Adil bir yapı oluşmadı. Onlar devletin imkanlarını sonuna kadar kullandı. 3 senede 4 seçim yapıldı ve onlar işçiye verilmesi gereken paraları seçimler için harcadılar. Milletvekili olarak Düzce’de bulunmayı gerçekten biz hak ettik. Halk bizi tercih etmedi ama her sıkıntıda bize geliyorlar. Gelen halkımızın yaralarını yine ben saracağım.”

“Mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye çalıştık.”

Son olarak açıklamalarda bulunan CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Servet Ökten ise şu cümleleri kullandı: “Seçimleri kazanarak milletvekili olanları kutluyoruz. Bu seçimlerde başta valimiz olmak üzere emniyet teşkilatı ve diğer görevli arkadaşlar çok iyi çalıştılar. Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Hiç demokratik olmayan şartlarda mücadelemizi sonuna kadar