akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

BİR YILLIK ÇALIŞMAYA BİR GÜNLÜK SERGİ

BİR YILLIK ÇALIŞMAYA  BİR GÜNLÜK SERGİ
21.06.2018 17:17
896
A+
A-

Akçakoca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından  Eylül 2017 yılında açılan ve Haziran 2018 de sona eren üç resim kursunda ki çalışmalar Fedai Karabıyık Parkın da  Sergilendi .

 

Merkez Camii karşısındaki Fedai Karabıyık parkı içerisine düzenlenen serginin açılışına  Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci, Halk Eğitim Müdürü Hasan Yalılı  ve çok sayıda protokol mensubu ile çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Tüm Siyasi parti ilçe başkan ve yönetimlerinin ilgi gösterdikleri resim sergisi,  sanatsever vatandaşların gün boyunca uğrak yeri haline geldi.

Protokol mensupları tarafından açılış kurdelesi kesilen sergide çok sayıda eser görücüye çıktı.

2017-2018 dönemi resim kurslarında ortaya çıkan çalışmaların gösterime çıktığı sergide, yaklaşık 140 yağlı boya  tablo sergiyi gezenler tarafından tek tek ilgi ve beğeni ile izlendi.

Açılışı gerçekleştiren Kaymakam Öztürk üç kurs Öğretmeni Recep Ali Tanış, Şeyma Taşıran ve Gülhan Çetinbaş ile birlikte iki genç müzisyenin nefis dinletisi eşliğinde gezdiği sergide çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Sergi ziyaretini tamamladıktan sonra yaptığı kısa değerlendirmede ; Akçakoca kendi ölçeğindeki kentleri değil bir çok ili sanatsal çalışmalar açısından geçmiş. Hayranlıkla izledim Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Yağmur, Rüzgar ve açık alan olması sebebiyle bir çok risk altında sadece bir gün açık kalabilen sergiyi binlerce vatandaş ziyaret etti.

 

Sergide eserleri sergilenenler ve ziyaretçiler bir yıllık emeğin bir gün sergilenmesinin haksızlık olduğunu belirterek;  Akçakoca’ya kalıcı bir sergi salonunun  şart olduğuna dikkat çektiler.

 









ETİKETLER: