akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
ALTIN
2.497,83
BIST
9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

NUMAN ÇABUK VE ”GENİŞ AİLESİ” TEMPOYU YÜKSELTTİ

NUMAN ÇABUK VE ”GENİŞ AİLESİ” TEMPOYU YÜKSELTTİ
20.06.2018 14:02
356
A+
A-

Ak Parti Düzce milletvekili adayı Dr. Numan Çabuk ve Ak parti heyeti, belirlenen bir program dahilinde Akçakoca kahvehanelerini dolaşarak burada vatandaşlarla sohbet ediyor, destek istiyor.

Numan Çabuk’un kahvehane ziyaretlerinde kendisine eşi ve kayınbabası refakat ederken, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve parti yöneticilerinden oluşan ”geniş ailesi” de kendisine eşlik ediyor.

Gidilen her kahvehane ziyaretinde vatandaşların sevgi dolu sözleriyle karşınan milletvekili adayı Numan Çabuk, başta Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak parti milletvekili adaylarına ve kendisine destek istiyor.

Ziyaret gerçekleştirilen her işletmede beklenenin üzerinde bir kalabalık tarafından karşılanan Ak heyet adına kimi zaman İlçe Başkanı Akça kimi zaman da Belediye Başkanı Yemenici hem halkı dinliyor hem de destek konuşmaları yapıyor.

Dr Numan Çabuk’un seçim çalışmalarında diğer adaylarda pek rastlanılmayan bir özellik de dikkatlerden kaçmıyor. Çabuk’un eşi ve kayınpederi tüm programlarda kendisine eşlik ederken, dayanışma halindeki aile tablosu vatandaştan övgü alıyor.